Polo ključavnica zandjih vrat

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Na hitro: pri Polu letnik 2009 nagaja odpiranje zadnjih vrat. S kljuko včasih gre, včasih ne, z daljincem gre vedno (zato sumim, da nagaja kontakt/mikrostikalo/karokoli že je od kljuke, ne sama ključavnica). Rabim enega mojstra, ki bo znal uredit in sproti še porihtat ključavnico pri pokrovčku za gorivo.

tony

Guru
23. jul 2007
9.745
1.528
113
VW servisi so običajno že navajeni takih težav vseh vrst in sort, vsaj spodoben serviser znamke bi ti moral znati pomagati
zmaga.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik tony pravi:
VW servisi so običajno že navajeni takih težav vseh vrst in sort, vsaj spodoben serviser znamke bi ti moral znati pomagati
zmaga.gif

Sposoben serviser znamke bi za to rešit rad čez prst 300€. Enostavno bi vse skupaj zamenjal. Se mi zdi, da ni nuja ravno vsega menjat, patudi če je, se da ziher za manj kot zlatarsko ceno ...
Zatorej iščem dobrega neodvisnega serviserja ...

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Vidiš, zato je boljše imet avto nižje rangirane znamke opevane VAG skupine, ko to gre na Ibizi prideš skozi za bistveno bolj ugodnih 250€ :-/

tony

Guru
23. jul 2007
9.745
1.528
113
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Sranje!
tongue-1.gif

VW ima včasih res cene, da dol padeš...
tongue-1.gif

a si sel kdaj iskat kaj na ford servis?

Nisem. Pri VWju mi je mehanik sicer popravljal dvakrat ključavnico v kljuki levih in enkrat ključavnico v B stebričku desnih vrat, vse skupaj me je stalo nekaj desetakov.

Mi je pa na bemflu šla ključavnica na prtljažnih vratih (obratna fora: z daljincem se je ni dalo več odpreti, s ključem pa še - torej je bil fuč samo motorček ključavnice, ker je ključavnica za ključ fizično drugje) in je nova originalna nekaj desetakov...