zanima me glede polota prvi lastnik registracija 2005 / 12 mesec. Zacela me je hecati osvetlitev notranjosti, pri vozniku na vrhu kar najprej gorijo lucke, tudi ce dam na 0 sveti... Ugasnem lahko edino tako da dam ven varovalko, kar se tice osvetlitve zadaj je tako da lahko normalno reguliram ce dam na 0 se ugasne ampak isto ko zaprem vrata se vse sveti in zaklenem vozilo. Pri prtlazniku je pa tako, da deluje normalno ko odprem prtlaznik sveti, ko ga zaprem se ugasne. Kar lahko povem je to da sem enkrat imel nekaj casa spredaj nastavljeno da je zmeraj svetilo in ko sem hotel prenastavit se je tako zacelo... Kaka pomoc? Vrjetno je kaj prekurilo?
Nekaj sem bral, da vrjetno kaze stikalo da so vrata odprta in zato nic ne reagira? Je mozno in pa neka kombinacija kako imas v kabini nastavljen pri lucki ceprou ko je vse delalo sem imel lahko vse kombinacije in je blo ok?
Nekaj sem bral, da vrjetno kaze stikalo da so vrata odprta in zato nic ne reagira? Je mozno in pa neka kombinacija kako imas v kabini nastavljen pri lucki ceprou ko je vse delalo sem imel lahko vse kombinacije in je blo ok?