Pa dons še ena ženska , dec pa ne vem a je preživel a ni?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Včeraj 1 mrtvev, danes 2....erm tekmovanje v SHOOTER of the MONTH![]()
Pa dons še ena ženska , dec pa ne vem a je preživel a ni?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Včeraj 1 mrtvev, danes 2....erm tekmovanje v SHOOTER of the MONTH![]()
Če si pijan ali zadet, te lahko zaprejo do iztreznitve. Da ne govorim o dilanju mamil, ki pa JE kaznivo dejanje. [censored]ček ti je fotr.Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Eh ja, državnih ustanovah...![]()
V Kranju je največja ciganarija in dilerski ter mamilaški raj zad za avtobusno postajo (pri bivšem vrtcu, ki je sedaj zaprt že... ne vem... 15 let?) in ne boš verjel - 50m zračne razdalje od sedeža PU Kranj.![]()
Če bi hoteli, bi dilerje, zadetke, pijančke in klošarje skozi okno poslikali in jih vpoklicali v čuzo.
ja res je, ker je biti zadetek, pijanček ali klošar, kaznivo dejanje in je za to kazen zapora. [censored]ček.
Jaz sem svojo ženo že opozoril, naj se lepo obnaša do mene. Ko je vprašala zakaj, sem jo vprašal, če nič ne spremlja novic. Zdaj do mene drži distanco.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja zihr je polna luna kriva......oz genijalci k še niste ugotovil da je dans celo še lunin mrk......jao jao bit če mesa bit če mesa...![]()
Kar tako se ljudi ne da zapirat. More prvo kak prekrsek narest in se to tako da moti javnost. Ce nek narkic sedi zadet v neki zapusceni hisi to pac ni prekrsek.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Če si pijan ali zadet, te lahko zaprejo do iztreznitve. Da ne govorim o dilanju mamil, ki pa JE kaznivo dejanje. [censored]ček ti je fotr.Citat:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
V Kranju je največja ciganarija in dilerski ter mamilaški raj zad za avtobusno postajo (pri bivšem vrtcu, ki je sedaj zaprt že... ne vem... 15 let?) in ne boš verjel - 50m zračne razdalje od sedeža PU Kranj.![]()
Če bi hoteli, bi dilerje, zadetke, pijančke in klošarje skozi okno poslikali in jih vpoklicali v čuzo.
ja res je, ker je biti zadetek, pijanček ali klošar, kaznivo dejanje in je za to kazen zapora. [censored]ček.
Fora je, da ne sedijo v hiši, ampak na škarfi med avtobusno postajo, trgovino in tem zapuščenim vrtcev ter nadlegujejo mimoidoče, nakupovalce, čakajoče na avtobus, se derejo, pijejo in kozlajo ter razbijajo flaše. Klasični JRM.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kar tako se ljudi ne da zapirat. More prvo kak prekrsek narest in se to tako da moti javnost. Ce nek narkic sedi zadet v neki zapusceni hisi to pac ni prekrsek.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne spusca jih policija ampak preiskovalni sodniki. Oz. policija jih spusti ce drzavni tozilec pove da ne bo zahteval pripora.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa naj jebene zakone spremenjo....pripor takoj 1 mesec brez pardona....naj 1x naredijo mir.
kok je dobil un ko je lani fuknu hčerko čez okno? je sploh obsojen?
Kaj se pa po npr. treh mesecij odvzema vozniške spremeni, da jo potem vrnejo? (če je odvzet za ta čas)Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja samo pripor je varnostni ukrep ne kazen. Kaj se po dveh dneh spremeni da bi ga ti pol izpustil?![]()