Politični ritolizniki

ebula

Pripravnik
6. mar 2011
45
0
6
Če tole ni za bruhat pol pa ne vem kaj je

http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/foto-znani-obrazi-v-slovenskem-kitzbuehlu/252448

bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pač prišli so na ogled tekme. Jaka reč.

A Janez Novak, ki je popeljal družino tja, je potem tudi ritoliznik?
confused-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ves kaj me moti? Najprej to, da sploh ne upam napisati kaj me moti, ker bom spet dobil maile od uradnih oseb ali kaksen dopis s sodisca. Da uporabnika eurodreka s svojimi ovadbami sploh ne omenjam.

Mirno prenasam in sparam za kalasnikov. Potem boste pa ze po dnevniku videli
evil.gif

ebula

Pripravnik
6. mar 2011
45
0
6
Oba imata po svoje prav - nič ni narobe s tem ampak,da prilezeš iz brloga takrat ko imaš nekaj od tega (reklama),ko se bi bilo treba pokazat pred parlamentom kadar raja zahteva svoje pravice pa so skriti. Sam tok

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu je primer, ko so ritolizništvo bogato nagradili...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.859
6.615
113
Citat:
Uporabnik ebula pravi:
Oba imata po svoje prav - nič ni narobe s tem ampak,da prilezeš iz brloga takrat ko imaš nekaj od tega (reklama),ko se bi bilo treba pokazat pred parlamentom kadar raja zahteva svoje pravice pa so skriti. Sam tok
Kakšna korist bi bila, če bi se pokazali protestnikom? Itak jih nihče ne bi poslušal, verjetno se jih niti slišalo ne bi.

Del krivde za stanje v državi jaz pripisujem tudi sindikalistom, ki so že vsa leta isti in vedno samo kritizirajo, sami pa ne pripravijo nobenega predloga. So pa redno na sestankih in pogovorih pri tisti hip izvoljenih politikih.

ebula

Pripravnik
6. mar 2011
45
0
6
Mene bol moti.da ima kresalka najbrž naštudiran kje in kdaj naj se pojavi,da bo raja videla kaj si je spet novega privoščila na šopingu

ebula

Pripravnik
6. mar 2011
45
0
6
Bolj ne bi mogel zadeti kot to z sindikalisti.Ko se bo zamenjalo vodstvo sindikatov bomo šele videli kako so nas oni v resnici "bremzali",da nismo dosegli kar bi radi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ebula pravi:
ko se bi bilo treba pokazat pred parlamentom kadar raja zahteva svoje pravice pa so skriti. Sam tok
Nazadnje ko se spomnim protestov pred parlamentom, so klošarji fehtali peneze na parkirišču, pijana mularija je metala kocke in molotovke v zgradbo pa dobro plačani liderji sindikatov so nekaj piskali.

Tako, da ja, zakaj bi hodili pred parlament?
confused-1.gif