Če Policija izda zapisnik ali obvestilo kršitelju, kjer so napačno navedeni priimki, naslov, čas ipd se ga da izpodbijati? Da se drugače izrazim, se lahko na podlagi takih napak zavrže/ustavi postopek?
Eno je navesti drugo osebo, drugo pa je tipkarska napaka. Sodišče itak potem naredi poizvedbo osebe in pravilno zapiše podatke o osebi. Če te narobe identificirajo, pa se itak nimaš kaj bati, ker te sodišče ne bo našlo ...napačen priimek in naslov v zapisniku pomeni, da nisem bil jaz. v obdelavi so imeli drugega in tudi pošto z vabilom na sodišče bodo poslali njemu ne meni.
Pošiljka je prišla na pravi naslov. Na koncu, kjer je napisano komu vročiti, pa je druga pošta.napačen priimek in naslov v zapisniku pomeni, da nisem bil jaz. v obdelavi so imeli drugega in tudi pošto z vabilom na sodišče bodo poslali njemu ne meni.
Se pravi so naslov, naslovnik, oseba v postopku in dogodek pravi, samo na koncu so pozabili popraviti kaj? Naziv in številko pošte?Pošiljka je prišla na pravi naslov. Na koncu, kjer je napisano komu vročiti, pa je druga pošta.
V čemu je problem? Pošta je prišla k pravemu.Pošiljka je prišla na pravi naslov. Na koncu, kjer je napisano komu vročiti, pa je druga pošta.
In pravi jo je prevzel.V čemu je problem? Pošta je prišla k pravemu.
In pravi jo je prevzel.
Kako si pa prišel do sodišča? Ker če so te iskali po napačni tablici, te niso mogli najti, torej tudi na sodišču ne bi smel biti.Na avtu imam osebno registrsko tablico, kjer je vključena črka I. Policaj zapiše 1 namesto I . Na sodišču samo povedal, da ta tablica ni moja in je zadeva padla.
Tipkarska napaka v seznamu prejemnikov itak ni del vsebinskega dela.
Tipkarska napaka v vsebinskem delu pa je del vsebinskega dela, ali kaj si hotel vprašati?Kaj pa tipkarska napaka v vsebinskem delu?