Policijski sindikat in objave reklam podjetij

Mladinec

Fizikalc
11. jun 2009
316
26
28
Ptuj
ksz

Če komu kaj pomaga...

Spet kličejo kao iz policijskega sindikata in drdrajo zgodbico o brošuri za preprečevanje nesreč z udeleženimi otroci.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
A jaz to prav razumem: policijski sindikat je najel neko založbo, ki za njih izdaja zloženke, in ta založba sedaj buzerira folk za donacije?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
KSZ

Spet so v akciji. Tokrat je številka 059079262.

Ko rečeš, da te ne zanima, prične z izjavami tipa "ali vam je res vseeno za umirajoče otroke na cestah"?

• Všeč mi je
Reactions: sad

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jaz bi mu rekel ja.

Naj se postavi na kak ovink, ne pa da fehtajo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
mu rečeš da ti ni vseeno, ampak denarja vam pa vseeno ne dam
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

res je. Policijski sindikat slovenije PSS je izdal ze vec brosur (droge, pobarvanke, itd). Za njih to dela neka zalozba ki klicari podjetja in s.p.je in ko se nekdo javi se predstavijo da klicejo iz policijskega sindikata (hocejo narest vtis da so policisti) in da bi rabili donacijo. In pol tezijo s to donacijo da rabijo za publikacijo. In vecina podleze ker misli da bo al mela mir pred policijo al pa da bo slo za neko pametno stvar.

V glavnem ne dajat denar. Ne. Ce pa rece baba da je policistka pa jo prijavite ker ni.

Sem prejel nek tak klic letos, se je na drugi strani ženska predstavila, da je iz policije, še neko ime je blo posredovano in številka ... iz Maribora je bilo.

V glavnem, itak ne dajem, ko se je pa omenila še neka cifra za donacijo, pa sem dobil napad kašlja. 150 eur+? :)

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Evo, podpisano. Predstavil se je za pooblascenca policijskega sindikata. Sem dvakrat vprasal.

Dawid88

Pripravnik
3. jul 2015
82
17
8
www.spoliraj.me
So tudi mene klicali v začetku septembra (sicer me kličejo vsako leto vsaj 2x....).

Zanimiva zgodba za tem, kolikor sem prebral zdaj tukaj.

Cifra pa niti ni mala ja, seveda pa vedno igra na to karto, če mi ni mar za otroke pa itd.... Vrjamem da marsikoga na tak pristop nate*ne.

Pa ne da mi ni mar za otroke, jih imam tudi sam, ampak na tak način kot to delajo vsekakor ni prav.

Kako pa dejansko izgleda to kar izdajajo?

• Všeč mi je
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Kako je kaj to klicanje v skladu z GDPR?
Ali lahko zahtevaš, da te ne kličejo več?

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Ne dajat niti centa.... ker so nateguni
Zgleda imajo dejansko pogodbo s policijo, so jih prav pooblastili in torej so pooblascenci in policiji je seveda lazje, da drugi fehtajo denar. Erar.si daje zanimive rezultate. No nasi so prepozno videli moj mail, tako da letos je kar je.
Zdaj niso klicali par let in zgleda, da belezijo menjave vodstev v podjetjih in ze klicejo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.310
113
Nobene pogodbe nimajo s policijo.

Pogodbo imajo s policijskim sindikatom slovenije (PSS).

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.435
974
113
Tole je navadna prevara. Mi smo to par let plačevali in so se dejansko predstavljali, da gre za policijski sindikat. Nehali smo plačevati nekaj let nazaj, ko so bile v sindikatu neke afere - se ne spomnim več, če se prav spomnim leta 2015, ko je celo nekdo potem odstopil iz sindikata.

Skratka, klicala je vedno neka gospa, ki je potem, ko smo rekli, da ne bomo več plačevali postala zelo nesramna. Težko pa verjamem, da policijski sandikat nič ne ve o tem in jim tole ravno ne more biti v ponos.