Policija....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
bom dal sem, če pa sem to ne spada pa prosim da se prestavi!!!
V glavnem sem po 24ur malo prej gledaj jokcanje policijskega sindikata in par policistov glede teh neprebojnih jopičev. Pa kaj se grejo? NAjbolj zmaga policaj, ki je rekel, da ga jopič ovira pri vožnji pa kaj bi on rad osebnega šoferja?
bonk.gif

Jaz bi tut doma ležal, prejemal 2000 ojrov plače pa bi bilo
bonk.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Si kdaj nosil neprebojni jopič.

Po možnosti pri 30 stopinjah celzija.

A sploh veš koliko tehta neprebojni jopič, in zakaj se ga nosi.
In seveda koliko si mobilen ko ga imaš na sebi (skoraj ne moreš pogledat levo desno, kaj šele se sklonit).

Ne rečem da je upravičeno vsako jamranje, vendar si vsak delavec pri svojem delu zasluži imeti zakonsko določeno in predpisano varnostno opremo. Najsi bo policaj, delavec na gradbišču, vojak, gasilec..................................

Če je neprebojnemu jopiču potekel rok uporabe in je možnost dobiti boljšega ter za policijsko delo primernejšega, zakaj pa ne.

Konec koncev nihče ne zahteva nekih posebnih privilegijev, samo kar se mu pritiče po zakonu.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jopiča nisem nikoli nosil, ker me delo policajani ni nikoli veselilo, torej, ga tudi nisem rabil. pri 30 stopinjah jaz sedim v klimatizirani pisarni, ker delam in polnim proračun,. da lahko imajo policcaji plačo. Glede gledanja levo in desno, ko so policaji na nujni vožnji ne gledajo ne levo ne desno z ali brez jopiča. A je jopičem pretekel rok uporabe, ker potem je potrebno ovadit odgovorne, če jim rok ni potekel, si želijo samo večji luksuz
Po zakonu morajo imeti jopiče in te imajo ali ne?
Naj gredo delat v gosporastvo ko je tako lahko pa tut jopičev ne bodo rabili.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tisto o 2000 ojrih sem mislil, kak bi se jaz fino imel s tem nisem hotel napisat plače policaja. Niti ne vem koliko je vem pa da je na datum in sigurno ni slaba glede na delo, ki ga opravlja.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še nisi ugotovil, da se je z vaginkotom đabe glede policije pregovarjat, ker ima močno zakoreninjene komplekse glede njih. Verjetn mu je kakšn punco poteral zdaj mu gredo pa vse uniforme v nos.
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
niti slučajno. Ti bom pa tak rekel, bolj bi se učili pa bi lahko kaj drugega delali ne pa samo srali po medijih, kaj bi radi in bili pametni kaj bi morali narediti! So mogoče rešili kak veliki primer? Mogoče prijeli napadalce na Mira Petka? Mogoče končali akcijo čista lopata? Mogoče kaj novejšega, kar še niti ni v javnosti? No nič niso rešili in sedaj bi radi kaj? Nove jopiče Za koga, saj nobenega ne lovijo? Na ceesati so kot nedotakljivi bogovi, lahko telefonirajo med vožnjo, v službenih vozilih prevažajo plastenke vina za zabave svojih kolegov (aja vse to sem imel priložnost poročat direktorju PU), ki pa je rekel, da zadeve pozna in da so policisti tudi ljudje, torej ljudje potrebujemo neprebojne jopiče?
bonk.gif
No jaz ga ne ne porivam javno poročenih žensk.

Zdaj pa me le popljuvajte glede kakega stavka
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Ma veste kak je, vsak se sam odloči. Oni ko jarke koplje pri +30 stopinjah mu tut ni lahko ne. Prej bi razmišljal, hodil v šolo, se izobraževal pa mu ne bi bilo treba nosit neprebojnega jopiča. Lahko bi celo v pisarni sedel v Lacoste srajčki. Tako da ne mi tukaj trobit z zgodbami če vem koliko tehta jopič ki ga more povprečen policist 4x na leto oblečt in kako vroče je v njem. Življenje ni cvetoče polje, vsi imamo svojevrstne težave, malo večje kot pretežak prebojni jopič.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
napiši pa sodeluj v debatgi zakaj pa ne! Sedaj hočejo jopiče naslednji korak bo kaj Ferrariji, da bodo lahko dovolj hitro vozili, ker zelo pozno pridejo na kraj nesreče ali kakega drugega dogodka? Mogoče Humerji al pa policijske patrije za bolj dostopen teren? Kriminalce naj se spravijo lovit ne pa javkat po tv

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
niti slučajno. Ti bom pa tak rekel, bolj bi se učili pa bi lahko kaj drugega delali ne pa samo srali po medijih, kaj bi radi in bili pametni kaj bi morali narediti! So mogoče rešili kak veliki primer? Mogoče prijeli napadalce na Mira Petka? Mogoče končali akcijo čista lopata? Mogoče kaj novejšega, kar še niti ni v javnosti? No nič niso rešili in sedaj bi radi kaj? Nove jopiče Za koga, saj nobenega ne lovijo? Na ceesati so kot nedotakljivi bogovi, lahko telefonirajo med vožnjo, v službenih vozilih prevažajo plastenke vina za zabave svojih kolegov (aja vse to sem imel priložnost poročat direktorju PU), ki pa je rekel, da zadeve pozna in da so policisti tudi ljudje, torej ljudje potrebujemo neprebojne jopiče?
bonk.gif
No jaz ga ne ne porivam javno poročenih žensk.

Zdaj pa me le popljuvajte glede kakega stavka
grin1.gif

Iz tvojega posta se da razbrati ravno tisto kar sem že napisal. Še en zafurstriranc, ki misli da je boga za jajca prijel ker dela v klimatizirani pisarni. Vidiš... lahko bi pa ti malo manj v šolo hodil (sumim da že tako nisi ravno daleč prišel) pa bi telefoniral po telefonu ali pa delal take vulgarne stvari kot so prevažanje vina v avtu
shocked-1.gif

Moje mnenje je da so policisti premalo plačani za svoje delo. Še vedno so zelo pomemben del države in močno upam da jim bodo vsi avti zaribal ko boš ti rabil njihovo pomoč.
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ti gledaš 24ur?

24ur je njegov osrednji portal in najljubša informativna oddaja. Komentarji pod novicami šteje pa kot utemeljene in argumentirane debate - potem pa mamo take teme na forumu
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
glede moje šole ne rabiš nič sumiti nimam nič ponarejenega. Policija ne sme biti nikoli pomemben del države, ker to se ne konča dobro! Policaji imajo svoje delo in naj se ga držijo za ostalo je pristojno ministrstvo (oprema in vse ostalo) oni nimajo kaj javkat. To bi ti pa ja moralo biti jasno?Za tisto delo, ki ga opravljajo v 90% to je prevažanje naokoli in kaznovanje nepoznanih ljudi, kaj drugega pa glede na uspehe itak ne počnejo

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
koliko pa je težak neprebojni jopič?
20kg? potem pa naj več trenirajo
grims-1.gif

aja v italiji imajo mitraljeze pa se nič ne pritožujejo, da so pretežki
smirk-1.gif

kako pa izgleda to, da jopiču preteče rok uporabe?
ni več sterilen?
je potrebno zamenjati baterije? mora iti na servis?

saj so se hvalili, da v prejšnjem letu sploh niso uporabili strelnega orožja...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Ja ja ja pa ti sploh veš da imajo tam policisti za vsak kilogram opreme še dodatnih 100€ neto plače? Kako lahko sploh primerjaš, mislim.... ti ti!