Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.155
10.864
113
No Tine je pozabil povedat da vecino krizisc v centru pokrivajo policisti PP LJ center. Zakaj jih ne vidite? Ker jih ni.
Je pa Tine Prevec en najbolj srcnih kolegov kar sem jih spoznal in je vedno “letel” pomagat komurkoli ki je potreboval pomoc. Nekajkrat tudi meni tko da iz prve roke lahko povem da ce ze s kom intervjuje delajo je prav da s takimi policisti.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.131
1.690
113
Pri Kolinski stoji redno....
In koliko ljudi v prometu ve kaj dela policist ?

Ko je pred casom tu pri nas stal v kroziscu ni doben od voznikov vedel kaj tisto njegovo mahanje z rokami pomeni. In je nastal popoln kaos.
Jaz kot pesec ga niti opazil nisem ker se je tovornjak postavil na prehod za pesce kjer ne sme stati. In mi s tem oviral pogled. Opazil sem ga šele ko sem za tovornjakom previdno gledal ven če kak norec prileti po cesti v drugo stran.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.155
10.864
113
Najbolj ocitna stvar so bile polozajne oznake in barva uniforme na nekaterih fotografijah.

Kar je lep prikaz kako deluje AI. Kljub temu da je javno dostopna grafika z vsemi polozajnimi oznakami slovenske policije je on to kombiniral z oznakami s teritorijev bivse juge

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
314
75
28
Pri Kolinski stoji redno....

Ko bi, vsaj v špici. Včasih jih ne vidim po par tednov. Res pa je kar velikokrat. To je res eno bolj zajebanih križišč. Čeprav .., če bi namesto usmerjanja talal papirne nagrade v obliki plačilnih nalogov, bi najbrž bil bolj učinkovit na daljši rok ...

Pravkar padla misel; redarjev se ne bi dalo usposobiti in pooblastiti za urejanje prometa? Verjetno občina lažje plača njih kot se pogovarja s policijo ...

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.601
11.162
113
In koliko ljudi v prometu ve kaj dela policist ?

Ko je pred casom tu pri nas stal v kroziscu ni doben od voznikov vedel kaj tisto njegovo mahanje z rokami pomeni. In je nastal popoln kaos.
Jaz kot pesec ga niti opazil nisem ker se je tovornjak postavil na prehod za pesce kjer ne sme stati. In mi s tem oviral pogled. Opazil sem ga šele ko sem za tovornjakom previdno gledal ven če kak norec prileti po cesti v drugo stran.
Ne vem, nisem štel. Tukaj pri Kolinski se zelo pozna, ker če je policist v križišču čudežno ni gužve, ker budalam ne pusti v rdečo in zabit križišča.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.155
10.864
113
Ko bi, vsaj v špici. Včasih jih ne vidim po par tednov. Res pa je kar velikokrat. To je res eno bolj zajebanih križišč. Čeprav .., če bi namesto usmerjanja talal papirne nagrade v obliki plačilnih nalogov, bi najbrž bil bolj učinkovit na daljši rok ...

Pravkar padla misel; redarjev se ne bi dalo usposobiti in pooblastiti za urejanje prometa? Verjetno občina lažje plača njih kot se pogovarja s policijo ...
Redarji imajo ze 10+ let pooblastila za tocno tako urejanje. Ne le to, tudi po JRM lahko delajo. Torej tebe sosed klofne - redar lahko obravnava prekrsek.

Ampak tega nihce ne pocne, ker je to precej bolj komplicirano kot poloznica za radar.

sicer ma trenutno MOL resen manjko redarjev menda

• Všeč mi je
Reactions: Feniks

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.914
8.701
113
pri taščici
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N