O kakih sinkotih bluzis? To je sluzben avto MOL. 99.99% je vozil voznik (ne zupan).Možno, da je bil voznik keri od sinkotov..šerif gotovo ni vozil...ali pa nažgan šofer v prostem cajtu..a ga šerif ima?
O kakih sinkotih bluzis? To je sluzben avto MOL. 99.99% je vozil voznik (ne zupan).Možno, da je bil voznik keri od sinkotov..šerif gotovo ni vozil...ali pa nažgan šofer v prostem cajtu..a ga šerif ima?
No prav..lahko si bi ga pa kdo od sinov sposodil, vse je možno....O kakih sinkotih bluzis? To je sluzben avto MOL. 99.99% je vozil voznik (ne zupan).
A ti sluzben avto sorodnikom posojas?No prav..lahko si bi ga pa kdo od sinov sposodil, vse je možno....![]()
Nimam službenega avta in drugih bonitet, zato ne morem zlorabljat položaja, kot ga tudi seveda šerif ne....A ti sluzben avto sorodnikom posojas?
Kjer si zaposlen nimate vozil?Nimam službenega avta in drugih bonitet, zato ne morem zlorabljat položaja, kot ga tudi seveda šerif ne....![]()
So, ampak jih ne uporabljam oz.za nujne primere svojega.Kjer si zaposlen nimate vozil?
In zagotovo jih ne posojas sorodnikom. Ergo: zakaj bi se ti zdelo mozno da avto od MOLa vozi eden od sinov zupana?So, ampak jih ne uporabljam oz.za nujne primere svojega.
Svojega niti ne posojam, ker ima vsak svojega v mojem sorodstvu-edino pred cajtom sinu, če se je hotel kdaj preganjat po zasneženi gozdni cesti.(ker 4WD)In zagotovo jih ne posojas sorodnikom. Ergo: zakaj bi se ti zdelo mozno da avto od MOLa vozi eden od sinov zupana?
Aja, pol me slabo poznaš- prisojam zokiju in še večini drugim funkcionarjem, ki so pri koritu-mogoče je Šarec pa še kdo pošten, ostalo je bolj žalost.Ne, samo paf sem da bi ti kaj takega prisodil zupanu Zoranu.