Kaj se čudiš, saj pa je to vedno prvo vprašanje vsakega osumljenega.Kdo me je prijavil!?!!!![]()
WTF pa se grejo to?!
Sejad Senad Sejko Hvala, za piko na i pa "Topli Val". Tega tut v Alan Fordu ni.

Kaj se čudiš, saj pa je to vedno prvo vprašanje vsakega osumljenega.Kdo me je prijavil!?!!!![]()
WTF pa se grejo to?!
Sejad Senad Sejko Hvala, za piko na i pa "Topli Val". Tega tut v Alan Fordu ni.
Ja, ampak to na policijo ne hodo spraševat, preden ga kriminalisti obvestijo, da je prijavljen/osumljen.Kaj se čudiš, saj pa je to vedno prvo vprašanje vsakega osumljenega.![]()
Zate velja enako, kot za dežurne trole na Trstenjakovi -upam samo, da tole pišeš iz kakšne lepo ohlajene sobe na PP, odkoder se greš analize in stanje vodstva Policije, državnih razmer in koalicije strank, ki sestavljajo vlado.Medij je irelevanten. Pokljukar je nesposobnez ki sploh nikoli ne bi smel bit minister. Afer mu ne zmanjka pa v resnici sploh nima zaostrenih varnostnih razmer. Se folk iz svobode pove da je dec tok nesposoben da ga je brezveze karkoli vprasat al pa se menit ker ni efekta. Tezava koalicije je samo to da v resnici nimajo menjave zanj. Sicer bi ga ze Golob zamenjal.
Zal zaradi vodstva iz stranke ki ji pripadas, v pisarni nimam klime kljub osebni obljubi Damjana Petrica. Baje bo takoj samo napisat mu je treba. Je dobil pisno pa klime ni. Se dobro da nisem veliko v pisarni. In ja tako blizu vodstvu sem da ga komot komentiram. Ti pa sanjaj v la-la landu do streznitve na volitvah.Zate velja enako, kot za dežurne trole na Trstenjakovi -upam samo, da tole pišeš iz kakšne lepo ohlajene sobe na PP, odkoder se greš analize in stanje vodstva Policije, državnih razmer in koalicije strank, ki sestavljajo vlado.
Zakaj se pa nisi pobrigal za klimo v prejšnjih letih službovanja? Hojs bi ti jo gotovo osebno zmontiral, saj je od foha, kot pravijo.Zal zaradi vodstva iz stranke ki ji pripadas, v pisarni nimam klime kljub osebni obljubi Damjana Petrica. Baje bo takoj samo napisat mu je treba. Je dobil pisno pa klime ni. Se dobro da nisem veliko v pisarni. In ja tako blizu vodstvu sem da ga komot komentiram. Ti pa sanjaj v la-la landu do streznitve na volitvah.
drugega verjetno tako ali tako ne znaSvobodnjak zagotovo sanja v klimatizirani pisarni.
Njemu ni bilo treba pisat naredejenim.
Daj raje obrazloži zakaj se tako pogosto dogaja, da svobodnjaki ne realizirate danih obljub namesto meglenja s preteklostjo, ki z aktualno dano obljubo nima prav nobene veze. Se vsi tako zelo zgledujete po alfa svobodnjaku in njegovemu rednemu požiranju danih besed ali je problem kje drugje?Zakaj se pa nisi pobrigal za klimo v prejšnjih letih službovanja? Hojs bi ti jo gotovo osebno zmontiral, saj je od foha, kot pravijo.
Mogoče (natolcujem) pa ta "Petrič " domneva, da si je ne "zaslužiš"? bog ve, kaj imate "vodstveni" tam po PP med seboj...
Vprašanje v katerem delu UKC LJ se največ zadržuje ampak verjetno res nima težav s pomanjkanjem klimatiziranega zraka.Svobodnjak zagotovo sanja v klimatizirani pisarni.
Res je, "sanjam" v klimatizirani pisarni in za to mi ni bilo treba nobenemu nadrejenemu potrebno pisati. Prva točna stvar, ki sem jo danes zasledil na tem portalu, ostalo so bolj posledice vročega dneva.Svobodnjak zagotovo sanja v klimatizirani pisarni.
Ti 99% casa natolcujes tako da ni potrebe po posebnem poudarjanju tega.Zakaj se pa nisi pobrigal za klimo v prejšnjih letih službovanja? Hojs bi ti jo gotovo osebno zmontiral, saj je od foha, kot pravijo.
Mogoče (natolcujem) pa ta "Petrič " domneva, da si je ne "zaslužiš"? bog ve, kaj imate "vodstveni" tam po PP med seboj...