Bodi brez skrbi, vse to kar vem js in še več, ve tudi Olaj.Kaj imajo sploh za ugotavljat. Teden dni? Mirsija naj vprašajo, on točno ve, kdo je kaj počel in s kakšnim namenom.
Še kakšen neraziskan primer jim sproti lahko reši.
Pa btw vceraj me je ena babnica ki me bezno pozna zacela na pikniku napadat da imamo v sloveniji fasizemmin da ga podpiram, samo zato ker sem rekel da se ne strinjam z nespostovanjem drzave in organizacijo protestov na drzavni praznik. Je hodila za mano in najedala o fasizmu. In sem ji rekel da se o politiki sploh ne pogovarjam....in se kar da branim fasiste itd.... ter zakljucila da so na uradni proslavi molili ocenas in da je treba cerkvene vse pobit. En lep prikaz kdo je v resnici fasist.
Ampak s temi debilnimi jopici in provociranjem se dela skoda razumni desnici in tud vsem ostalim ki niso za ultra levo opcijo
Ocitno, ne vem, folka nikoli ne sprasujem tegaa je babnca pristaš levice, SD ja, LMŠ in ostalih levih derivatov? ima crveno bukvico mogoče?
Naši mediji so tako rdeči, da mi gre na kozlanje.Mediji na pravi strani. Tako to gre.
Do nastopa te vlade Janše organsko nisem prenašal... Zdaj šele vidim da ima dec dejandkl prav in pelje državo v pravo smer
Nič, ko enkrat pogledaš čez plot šolske/medijske politične indoktrinacije, šele zares vidiš kje smo. Posiljevali so nas z rdečo zvezdo od osnovne šole, saj ne more biti drugače.Kaj si pil/kadil/vbrizgal v žilo?