Policija v centru LJ

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Kdo ve kaj se dogaja v centru Ljubljane? V vsaki ulici stoji policijski avto, na presernovem trgu jih je 5... S psi v polni opremi... Preletava tudi helikopter...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Lepa Brena
evil.gif
?

Edit: Če ne je pa edino kar mi pride na pamet, za danes v okolici Stožič, zaključek Majskih iger, ampak to dvomim,da bi policija letala okol zrd tega...

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Hervis Pokal Slovenije, finale, Stožice

Danes ob 20.45:
CELJE - MARIBOR

Verjetni postavi:

Celje: Mujčinoviæ, Krajcer, Centrih, Gaber, Kovjeniæ, Gobec, Medved, Ristovski, Mociæ, Bakariæ, Bezjak.

Maribor: Pridigar, Viler, Arghus, Rajčeviæ, Mejač, Cvijanoviæ, Lesjak, Mertelj, Ibraimi, Velikonja, Beriæ.

Sodnik: Matej Jug (Tolmin)

Vir

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ne verjamem da bi zaradi tega tako paniko delali.... Še ob kakšnih resnejših tekmah niso takole centra oblegali...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Na žalost res... Leto nazaj sem bil na tekmi Oli-Ce in izmečki na Ce strani so delovali kot da so prišli z edinim namenom demolirati Stožice in iskati probleme... Vrjamem, da so na žalost taki tudi Lj navijači ko gredo čez Trojane....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.331
7.088
113
pri taščici
pričakoval sem na njihovem www da kaj piše.
Pri hoferju mi še vedno ni jasno kakos i prišel do številke 4.
Sem pač bolj kratke pameti in nerazgledan. Tisti ki prizna, pravijo da mu je pol odpuščenega.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Hja, v glupih navijaških glavah je treba vrnit uslugo in še na drugi strani vse demolirat. Mal se mi zdi, da majo po parih potrganih stolih in kakšnem razbitem lokalu, ki ga napadejo bolj junaško, kot hrabri italianski vojaki (beri pet na en stol), vsi flek na hlačah in zadovoljen pogled.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.331
7.088
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Hujši ste kot babe, nekje stojita 2 policijska avta pa že na forumu sprašujete kaj se dogaja saj nemoreš verjet...
mene je res baba klicala na gsm, kaj se dogaja v stozicah, ker ne ve kako bo prisla iz sihta.
Sicer pa mi je fuzbal zadnja briga, ce ni ravno slo na svetovne,m prvenstvu.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Očitno se še nekje nekaj dogaja, s smeri Tivolija je slišat muziko vse do SlovenijaAvta.