Policaji ne ujamejo R19

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Mah Patrijo na vsakih nekaj km pa je.
cheer.gif

Pa mudel je dobil sam toliko kazni
hysterical-1.gif

Da se še malo navezuje na topic a je res, da je Opel imel mašine od lotusa notri in da so veselo bežali pred policjo?
Mam nekje zadaj v glavi en video kako se samo še pikca naredi ko pohodi gas
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
policaji bi na AC mogli met 2 × S5, pa je rešeno
grin1.gif

Ne, policaji bi mogli met helikopter pa solidnega motorista na 180 konjih, pa lahko ma bežeči makar galarda, pa nebo daleč prišel,
oz. prišel bo že prišel, samo bo pa imel repek dokler mu ne zmanjka bencina/barikada/prometna/vstavi poljubno.

To da pa niso ujeli R19 ki leti 200+ pa se ne čudim, če so pa ga hoteli sledit z 90km dizl škodami, ki imajo skoraj tono pa pol...

Sicer pa če je model "lokalc" ma pa še prednost da ta teren domač, tut meni bi blo lažje pobegnit 50km močnejšemu avtu,
če bi fural cesto katero zvozim vsaj 2x na dan vsak dan, plavc pa je na njej le tu pa tam,...

To da mamo pa nesposobne plavce, ki pišejo kazni za 10km prekoračitve izven naselja, nehomologiranih šip,
namesto da bi kakšnega pijančka čapnili, je pa itak splošno jasno.

Glavno da mamo kazni med najvišjimi v EU ob najnižjih plačah. J*bem vam politiko.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
lokalci so legende.
zadnjič sem šel po ridah od mosta na soči pa do idrije.
dva lokalca sta me prehitela, kot da je cesta ravna, pa je vse prej kot to. ni šans, da bi jima vsaj sledil. en ovinek in že ju ni bilo več. stara BMW trojka, pa novi civic. sicer je bla noč, a vseeno nisem mogel verjet, kako sta peljala. jaz bogih 70, onadva pa po moje blizu 100 km/h. svaka jima čast. jaz si ne bi upal, ampak je kr drugi svet, če cesto poznaš v nulo (pa niti nista tolko sekala ovinkov).

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
enkrat sem sel col-podkraj-kalce in prav tako nisem mogel verjet kako lahko nekdo tako leti.. sem bil z alfo gt 150km pa sem sledil neki stari kripi 2 ovinka, potem pa je za njem izginila vsaka sled.. pa ni sel v graben:D

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Mja, lokalci so svoja klasa, enkrat sem šel od Sežane proti NG, ko sem enemu probal sledit, na ravninici med ovinki sem presegel 160 km/h in sem bil več v luftu, kot na cesti, pa ga nisem dohajal več kot kvečjemu 10 ovinkov in sem se nato odločil, da pot nadaljujem bolj zrelaksirano
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-387
113
ja ja... tam v idriji in proti tolminu so itak vsi norci! vsak tadrug ima doma yugota, in se grejo mal rally čez vikende...

so ble pa glih ta vikend 3 nesreče v unih fukovcih - žiri, pa tja dol do škofje loke, kaj jest vem kaj so za ene vasi vmes... no in se je skantal 17 letnik - voznik, pa še dva 16,17 let stara zraven. voznik je umrl, avto pa honda civic se mi zdi - kako mu starši to pustijo vozit???
No, vglavnem člank je bil, kako so na bl odročnih delih policaji aktivni... bl mal so.... in na teh cestah jih lokalci tko spi-zdijo, da je kr smešno!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ti bom dal jaz fukovce.
10.gif

Vozil je tipota. Starši mu niso pustili avta, jim je pa očitno mulc že prej ušel z vajeti.
rolleyes-1.gif
Upam da je z ostalimi sopotniki vse v redu.
Je bilo pa prvič po moje ta vikend po 15 letih motozborov pri nas, da se noben motor ni skantal.
zmaga.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-387
113
tipo je tisto? matr, men so pa zadnje luči delovale kot od honde...

so fukovci ja!
wink-1.gif
ampak lepi kraji!

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če hoče kdo doživet takšne lokalne dirkače lahko gre tudi ponoči na cesto MB - Radlje, to ne morš verjet kak eni letijo...
Na tej cesti so pa ovinki tako speljani,da nikjer ne bi bilo potrebno peljat pod 100 km/h ampak moraš,ker so nepregledni!

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
63
28
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Da se še malo navezuje na topic a je res, da je Opel imel mašine od lotusa notri in da so veselo bežali pred policjo?
Mam nekje zadaj v glavi en video kako se samo še pikca naredi ko pohodi gas
smile-1.gif

Misliš tega ?
grin1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
ksz ...

Pred časom smo tako malo debatirali, kaj bi bil pravi avto za slovenske ceste in slovenske policaje, seveda da jih hebeš v glavo. Bowler wildcat, itak. 4,8s do 100, če pa prideš do kolone na regionalki pa samo na njivi polkrožno obrneš in v nasprotno smer, lahko tudi malo po njivi. Po moje bi plavcem v opranem superbu čeljust padla do podna.

Če bi pa bil policaj, naj mi dajo caterhama ali nek drug kit car.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Glavno da mamo kazni med najvišjimi v EU ob najnižjih plačah. J*bem vam politiko.
Kaj imamo?
hysterical-1.gif

Naše kazni so proti evropskim pravzaprav dokaj nizke. Pri nam namreč večina nekaj ugovarja pa protestira pa piše ugovore, v tujini pa namesto polovičko za te reči samo dodajajo osnovni kazni dodatne postavke. Pa potem iz 200 evrov hitro rata 2000 in več za ne kaj dosti pretiran prekršek.

In ravno tale divjak z devetnajstko dokazuje, da so naše kazni pravzaprav zelo mile. Kolikor vem, imamo pri nam poleg edinstvenega 16-dnevnega 50% popusta na prometne kazni tudi maksimalno določeno možno kazen pri seštevku prometnih prekrškov, ki je nekje na veličini kazni od tegale z 19-ko.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: