Policaji na cesti

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Včeraj na AC vidim, kak me BMW ...

Ne, to ni še ena tema o BMW voznikih!

Torej, nadaljujem: me en BMW prehiti (počasi, sam sem vozil tam nekje po omejitvah, on pa tam 5-10 km/h več).
Takoj za njim z enim metrom nevarnostne razdalje pa en drug avto. BMW se takoj umakne na vozni pas, oni drugi pa par sekund pozneje tudi, pred njega spet z enim metrov razdalje.

Sem že v prvo mislil, kaj vse danes izpit dobi, pri drugem manevru pa itak, potem pa opazim da BMW zavira. Sem posumil, da oni drugi pred njim nekaj muti, kar se je potrdilo, ko sem jih prehitel (kot rečeno, sta začela voziti počasi).

Potem vidim tudi, da ima oni avto svetleči napis. "Kreteni". Aja ne, "Policija" je bil.

Kaj a danes je za policista pogoj negativni IQ?
Mislim koji [censored]?
Recesija?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Kaj pa ti veš zakaj ga je hotel ustavit? Kaj pa če je tip 2km prej peljal 200 na uro ali pa povzročil nesrečo?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Gre za ustaljeno policijsko metodo izzivanja. To se pač naredi če ni "strank" (če vsi peljejo po omejitvi, kar je danes kar pogosto). Tudi sam sem že videl podobne situacije in tudi meni so že vozili za ritjo (neuspešno).

Za tele "presretače" (tako jim rečejo na hrvaškem, jaz pa se ob tem vedno spomnim na mad maxa) gredo itak po moje razni neizživeti cestni tišači in podobni dinamiki ki nimajo za dober avto.

O8.jpg

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Za tele "presretače" (tako jim rečejo na hrvaškem, jaz pa se ob tem vedno spomnim na mad maxa) gredo itak po moje razni neizživeti cestni tišači in podobni dinamiki ki nimajo za dober avto.

Tisti, ki jim pa niti to ne uspe, pa potem po različnih forumih jokajo in se pritožujejo.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zanimivo, meni če se kdo nalima na rit, se mi nenadoma nikamor ne mudi in še malo spustim gas...
grims-1.gif
Pa kdorkoli že to je.