Poletne pijanske igre..

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No, je pa res, da je s takimi ful hitr žurka.
hysterical-1.gif

sej namen teh igric je, da se pospeši pitje, ker če ne maš skoz kakšne, ki jim alkohol ne laufa in en kozarec/flašo žulijo pa dve ure, dokler ne rečejo, da ne morejo pit, ker je pijača topla.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Za nas 4 je bila cist dost, potem je blo treba it še vn
nahrung002.gif

To je lih za 15 minut igre.
grin1.gif

Za 15 minut igre z retardiranimi osebami ki neznajo štet ja
grin1.gif

Ne zezam se. Enkrat smo se šli 4-je pri meni doma pijansko igrco, 2 tipa, 2 ženski....začel smo se špilat ob cca 8, ob 8:45 smo ugotovil, da bo čez 10 minut zmanjkal pijače, tekl v trgovino spodaj....nehal smo igrat ob 22:00, ker smo bli preveč pijani. Vem da sem potem zaspal ob gledanju risanke madagaskar, pa a je zuni sneg padal.
grin1.gif

Igra je pa "The Game", za moje pojme ena najboljših. Vlečeš karte z mize, pa različna pravila so....tako da med igro crkneš od smeha, pijani so pa vsi za mizo.
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.117
-8.788
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
No, je pa res, da je s takimi ful hitr žurka.
hysterical-1.gif

sej namen teh igric je, da se pospeši pitje, ker če ne maš skoz kakšne, ki jim alkohol ne laufa in en kozarec/flašo žulijo pa dve ure, dokler ne rečejo, da ne morejo pit, ker je pijača topla.
Hja, po drugi strani pa, zakaj neki bi se silil s pijačo, če ti ne paše, da se ga koma naliješ?
Najbolj na [censored] mi gre, ko se na skoraj vsaki fešti najde eden, ki ti tišči kozarec "daj pij, daj pij,..." nazadnje je pa ta drecka med najbolj treznimi.
bonk.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
mi smo se včasih šli višji-nižji s kartami. Seveda vsi pijani in to itak šli dokler ni vse pijače zmanjkal

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Take mam najraje "pij-pij-pij", "te boma pa skupaj, hitro nali 2 tekili, pa še dve, pol pa se vsakemu ustavi...

"No, pij-pij zdaj!"
evil.gif

Poznamo to, ko me je nazadnje en silil k pitju, se je končalo tak da je mrtvo pijan delal sendviče iz kosti od perutničk
smile-1.gif