Ne, samo mi ni jasno kdaj si dobil to titulo. Takrat ko se je nek mulc ponujal za free fotografa, pa si nekaj z dacarji potegnil? Nek razlog je moral biti da si postal dacar. Saj drugače pol alterja ve da si fotkar.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
invalidska nalepka ne velja na parkingih kjer se plačuje s parkomati!
Torej je več vredna.
DJ beat: dacar pa press?
menda moraš dati parkirno urco. imaš zastonj določen čas. če nimaš urce ne morejo preverit kdaj si dal tja in te bodo oglobili. vsaj na nekaterih parkiriščih je tako. ne vem pa kje bi to pisalo.Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Torej je več vredna.
Podvprašanje. Kakor vem se z invalidsko nalepko lahko brezplačno parkira na parkomatih. Ne najdem sicer predpisa ampak tudi zakonodaja EU omogoča invalidom, da so pri parkiranju v območjih kje ni prostega parkirnega mesta za invalide do 2 uri v prekršku. V Avstriji mi je redar to potrdil, naši redarji o tem ne vejo nič tako, da sem se že 2x moral kregati. Na srečo sta na koncu popustila in obljubila da bosta preverila. Naj me kdo prosim popravi če ni tako.
Mislim da nimam pisnega odgovora od JP parkirišča sem se pa z nekom od tam nekoč kar nekaj časa pogovarjal na to temo po telefonu in na koncu me je prepričal da se zadeva plačuje tudi pri invalidih. Me ima da bi poslal mailCitat:
Uporabnik cerko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Torej je več vredna.
Podvprašanje. Kakor vem se z invalidsko nalepko lahko brezplačno parkira na parkomatih. Ne najdem sicer predpisa ampak tudi zakonodaja EU omogoča invalidom, da so pri parkiranju v območjih kje ni prostega parkirnega mesta za invalide do 2 uri v prekršku. V Avstriji mi je redar to potrdil, naši redarji o tem ne vejo nič tako, da sem se že 2x moral kregati. Na srečo sta na koncu popustila in obljubila da bosta preverila. Naj me kdo prosim popravi če ni tako.