Poleg klicanja in SMS, kaj se uporabljate?

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Citat:
Uporabnik SyncMaster pravi:
a kdo uporablja mobitelov integral? a je ta storitev sploh še aktualna?

Storitev je še vedno aktualna, vendar je jaz ne uporabljam. Kolko vem, Mobitel zaračunava samo prenos podatkov,

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Mene pa zanima kako pridm to tega integrala, piše na mobitelovi stran, da se gre pod Sporočanje in je tm Internet Integral, pa tega sploh ni, edin E-Pošta je not, sam nikjer ni tega Integrala.

artie

Pripravnik
23. avg 2007
87
0
6
Greš na Planet/Sporočanje, tako kot si že šel . Na spletni strani pod m:komunikatorjem je Integral Internet.Greš na prijavo , potem ti pa po sms-u pošljejo registracijsko kodo in boš lahko naprej urejal stvari.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Mene pa zanima kako pridm to tega integrala, piše na mobitelovi stran, da se gre pod Sporočanje in je tm Internet Integral, pa tega sploh ni, edin E-Pošta je not, sam nikjer ni tega Integrala.
Torej tukaj govorimo o www.planet.si in ne wap-u. Tam maš pod zavihkom sporočanje opcijo Integral Internet.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Poleg klico in SMS še:

-mail
-web browser
-gmail
-wap (planet)
-WLAN
-navigacijo
-fotoaparat
-mp3 predvajalnik
-radio

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Ewo zdej sm najdu, nejlepša hvala, sm prej skos na mobilnem isku. Edin nevme zakaj ceu planet dela tok počas, pa skos piše za Integral, da spletni vmesnik trenutno ne deleju.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
SMS, MMS, BlackBerry, Live, Fotič,... pa še se najde

Morm pa poudart da brez BlackBerry-a nebi mogu več
smile-1.gif

SamaSvoja

Zelenc'
7. okt 2007
2
0
1
N95, SE Z610i, BB 8700

MMS, ura (ročne ure ne nosim več), budilka (budilke sploh nimam), koledar, email, mail posrednik, fotoaparat, kamera, Vodafone live! (novice, storitve), Informator, Predigra, poslušam mp3, Si.Navigator, Si.web, internet browsing (predvsem www.google.com), MMS razglednica, igre, mobilni telefon kot modem - povezava PC na internet ... gotovo se je kaj izpustilo.

BlackBerry je druga, ločena, ampak pomembna zgodba - brez njega si ne znam zamisliti mojega delovnega dne ... maili, koledar, sklicevanje sestankov, opomniki, bb messenger ...

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
jst uporabljam skoraj vse kar moj telefona omogoča..razen telefoniranja in sms uporabljam še..
budilko
mms
Vodafon Live
fotoaparat..

cheer.gif

Alisha

Pripravnik
8. nov 2007
36
0
6
Tega zastonj prenosa podatkov pri Mobitelu se redno poslužujem. Moj dnevni spremljevalec pa je mp3 predvajalnika...brez tega preprosto ne gre. Pa brez budilke tudi ne.
wink-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Skos ga uporabljam za budilko(brez sem), kot uro, klicanje sms,mms, dost slikam (babo ko se preoblač), kej posnamem v naravi, ponoč se rd z lučko igram, mp3, office, modri čekan, IR ker sem ga 3 dni nazaj kupu, se pa še jebem z nastavitvami- gmailom, tom tom, msn, wlan. Po domač povedam uporabljam ga za vse to, za kar sem uporabljal tudi stari telefon, novih funkcij pa še nism usvoju. (delam na tem)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
N73
Pošta, internet ko moram kaj na hitro pogledat, na terenu tudi navigacija (SmartComGPS), zadnje čase pa vse več flash za svetilko in pa fotoaparat, tako da se mi (zaradi obupne počasnosti in slabega flasha) kar kolca po starem K750i.
Koledar pa je tako ali tako nuja. Aja pa moneta še včasih prav pride.

Igric ne igram, office zelo redko uporabljam, kdaj pa kdaj še kak pdf odprem

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Motorola e1070

klasika: klici, sms, budilka, bluetooth, wap (planet in getjar.com, drugega ne poznam), fotkiča, občasno igre in Opera mini. Rabil bi opomnik vendar ga telefon nima, ravno zato ga bom menjal

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
fotke, koledar, notes, tasks, web, igre, navigacija ... v glavnem vse razen sms