poker kovček

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Nekih 300 se mi zdi, da je precej standardno število. Sploh ker nikoli ne veš kdaj vas bo igralo več kot 5.

Dalo bi se tudi z manj. Samo potem se lahko pri daljši igri ali več igralcih začne komplicirati.

Z 300 žetoni se da komot speljat turnir na dveh mizah, torej 20 igralcev.
Ker niso to žetoni kot za cash igro (eden je ena enota) ampak so turnirski (eden je 1,5,25,50,100,500,1000 enot),
torej recimo lahko imaš pred sabo cca 200€ in samo recimo 15 žetonov, ker imajo različne vrednosti,...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Že res, da so turnirski žetoni. Je pa vrednost stvar dogovora. Želim reči, da ni nujno da se držiš zapisanih vrednosti. Pri večini se jih tudi ne moreš, saj imaš vrednost 1 in 5, kar pa ni ravno za small in big blind.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mi smo keš gejme terai pred leti s temi turnirskimi žetoni, pa smo se dogovorili bel je en evro, črn pet evrov, zelen deset in gremo igrat,...

Zdaj imam 2k žetonov v banjicah in čip boxih, dost večji užitek, je pa res da zadeva stane,...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
A se igra kaj v MB tam v poker shopu? Pred meseci sm kupoval žetone tam pa sem videl, da je miza noter. Drugače pa označeni-neoznačeni brez veze komplicirat, ker si vsak se po 5ih minutah zapovne koliko je žeton vreden... Še boljši so neoznačeni, ker lahko lepo sam določaš vrednost žetonov brez, da bi potem cifra na njem koga zavedla.
grin1.gif