Poker HE turnirji pri nas

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Tema je predvsem za tiste, ki radi igrajo poker in malo poznajo sceno pri nas.
Npr malcomX vem, da si se nekaj zanimal za odprtje nekega prostora, kjer bi se to prirejalo.

Sem tudi sam malo razmišljal v tej smeri. Odpirajo se neke opcije, ki bi lahko pripeljale do tega, da se legalno postavi nek prostor, kjer bi se turnirji odvijali.

Bolj me zanima, kako je z interesom live iger med ljudmi. Nebi postavljal "kompleksa" in bi imeli za par turnirjev letno prostor. Pač tedenski eventi. Kvalifikacije ipd, itd... Za vsak žep in nivo igralca bi se nekaj našlo.

Sprašujem zato, ker ogromno ljudi igra poker preko neta. Ampak, ali bi ti isti igrali tudi live? Npr meni bi live eventi zelo odgovarjali. Bi rade volje igrat hodil.

Vaša mnenja?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jaz bi igral
wink-1.gif
V Stuttgartu vidim plakate, da imajo tedensko turnirje.. Zal nimam casa, da se bi katerega tukaj udelezil, ker so ponavadi med vikendom, takrat pa sem namrec v SLO.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sem malo preverjal tudi na naših poker straneh. In so organizirani turnirji vsake toliko časa v Perli ali pa KR Gori. Ampak to je bolj malokrat. Preko neta se kvalificiraš, in dobiš sedež na turnirju.
Jaz bi naredil, da bi to bolj na polno laufalo
smile-1.gif

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.940
2.641
113
Kar se turnirjev tiče imaš pri nas od kar je zaprta Parmova resne turnirje samo v Koroni (KG) in Perli (NG), manjše turnirje pa prirejajo v Škofji Loki in Velenju (pa najbrž še kje drugje). Dobra varjanta je tudi All in Poker club v Zagrebu klik .

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Jaz bi se udeležil če bi blo za vse žepe.

Bi pa seveda bil en od pogojev to, da je v mojem kraju (v Mb) in da bi bilo organizirano na nivoju in profesionalno. V Ljubljano se ne bi vozu sam zarad poker turnirja. Se mi ne splača. Raje denar za bencin nakažen na online račun...

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
To je že res. Ampak npr, če bi denar za bencin nakazal online in bi se kvalificiral za turnir v LJ, kjer je buyin 200eur in konkreten nagradni sklad, bi pa najbrž prišel... Tedensko pa verjamem, da se ne splača.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jaz se sicer v zivo nisem igral :S ...

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
To je že res. Ampak npr, če bi denar za bencin nakazal online in bi se kvalificiral za turnir v LJ, kjer je buyin 200eur in konkreten nagradni sklad, bi pa najbrž prišel... Tedensko pa verjamem, da se ne splača.

V tem primeru bi prišel.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Tema je predvsem za tiste, ki radi igrajo poker in malo poznajo sceno pri nas.
Npr malcomX vem, da si se nekaj zanimal za odprtje nekega prostora, kjer bi se to prirejalo.

Sem tudi sam malo razmišljal v tej smeri. Odpirajo se neke opcije, ki bi lahko pripeljale do tega, da se legalno postavi nek prostor, kjer bi se turnirji odvijali.

Bolj me zanima, kako je z interesom live iger med ljudmi. Nebi postavljal "kompleksa" in bi imeli za par turnirjev letno prostor. Pač tedenski eventi. Kvalifikacije ipd, itd... Za vsak žep in nivo igralca bi se nekaj našlo.

Sprašujem zato, ker ogromno ljudi igra poker preko neta. Ampak, ali bi ti isti igrali tudi live? Npr meni bi live eventi zelo odgovarjali. Bi rade volje igrat hodil.

Vaša mnenja?

malcom rad bluzi, glede pokra
cheer.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Kako je s tem:
Ce odpres igralnico, kjer se igra za denar je to kao nezakonito.
Ce pa priredis turnir, pa je to potem zakonito ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Kako je s tem:
Ce odpres igralnico, kjer se igra za denar je to kao nezakonito.
Ce pa priredis turnir, pa je to potem zakonito ?

Ja, ker je finančen krgo malo manipuliran.

Torej za to rabiš registriran klub, recimo klub ljubiteljev kart oz. tex. hol. klub.

Klub prireja turnirje.

Za pristop k igri plačaš ala pristojbino/štartnino/prispevek (miljon izrazov je) klubu.

Klub pa z lastnega žepa določi nagrade ipd...

Ker isto so tarokaški klubi in turnirji, turnirji v šnopsu, pikadu, biljardu...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ja, ker je finančen krgo malo manipuliran.

Say what?

Finančen krog je malo manipuliran. Ker dejansko če je freeze ti daš 50€ za amount žetonov ane? Katere
pol zaigraš proti ostalim ki so tut dali 50€. In si pol zmagovalci talajo od vsakega ki je zgubil teh 50...
To pa je organiziranje iger na srečo, kar ni dovoljeno.

Če pa ti daš klubu "prispevek" oz. je 50€ prijavnine, daš 50€ za vstopnico, 50€ štartnine, pa s tem ni nič narobe.
Igras, klub pa razpisuje nagrade iz lastnega žepa oz. žepa sponzorjev. Kdo so sponzorji sami vemo.

Nazadnje urejeno: