pokazat ali ne pokazat, da jo imas rad?

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Pille, po Ruglu se mora ženska znat ponudit " na trgu " moške populacije.
wink-1.gif

Tko, da to je zanj nekaj naravnega, nebi nas označil z k... ampak za spolno normalno prebujene ženske.
smile-1.gif
lp

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
No tega pri njem nisem zasledila, bogve o čem je gvoril , če je kdaj kaj takega izjavil.
Je pa tako, če si naletel na tako žensko, ker vidim da te je ena pošten zavrtela, si si sam kriv, kja pa mečeš oči nekam kamor ne pašeš zraven:)

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Mislim od kod tolk negativnosti povsod nastrojene? Probi spremenit prspektivo al pa svoj način obnašanja do punc, mogoče boš pol najdu kakšno vredu, dokler boš pa skoz slabo vidu, ne pričakuj da te bodo pa vredu bejbike opazile. S takim pristopom "lej jo še ena zahrbtna" jih kvečjemu odbijaš, pa si mislijo "lejga še en luzer".
smirk-1.gif

majč

Do vsake sem do zdaj bil odprtih rok. Pripravljen na vse, od prilagajanja do podrejanja. Ampak zal je danes tako da zensk tapravih ni.
Internet jih me mozgane spral, druzba podobo usrala itd itd.
Pa btw zacopat v nekoga se ni noben problem. Ko pa enkrat zacnes racionalno razmilsjat, in negledas samo na tisti del veze(how good is she naked) vidis da lahko take zenske v svojem krogu nastejes za prste ene roke. Pa se to ti kak prst viska ostane da si ga lahko v rito vtaknes in fantaziras.

Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tako mišljenje ima samo tip, ki ni sposoben dobit ženske, če jo pa že dobi, je pa ne zna obdržat
evil.gif

Ma nemoj. Kolaži od 20 letnice homemade so zate kul? Bi bila z nekom ki je na ravni 12 do 14 letnika?
rolleyes-1.gif

Mogoce drug primer: Bi bila z nekom ko ti po prvem tednu prbije Ljubim te.... halo komi sem si tvoje ime zapomnil ti meni ljubim te.... halo........ Folk sploh neve vec kaj je ljubezen, zato pa take teme kot jih imamo tukaj ali pokazati ali ne, ali pa ce skocite na forum poljub.com pa si tam pogledate probleme......

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
No tega pri njem nisem zasledila, bogve o čem je gvoril , če je kdaj kaj takega izjavil.
Je pa tako, če si naletel na tako žensko, ker vidim da te je ena pošten zavrtela, si si sam kriv, kja pa mečeš oči nekam kamor ne pašeš zraven:)

Bi zasledila, nekaj casa se je predvajalo ce se nemotim je imel en intervju na tv3 al eni taki bedni tv postaji.
In je me je ena obdelala posteno. Ampak to kar vi berete od mene ni negativnost. To je zgolj dobro opazovanje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Niso vse ženske iste. Ene so bolj kokoši, druge manj, ene bolj tečne, druge manj, ene bolj otročje, druge manj, ene bolj frigidne, druge manj...

Odvisno je samo od sreče na kakšno naletiš...........

..............in v kolikšni meri se začne ta ženska spreminjat po določenem času.
evil.gif

Moja je zaenkrat po pol leta še zmeraj super.
nahrung002.gif
Kako pa bo, bomo videli...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
1. Do vsake sem do zdaj bil odprtih rok. Pripravljen na vse, od prilagajanja do podrejanja. Ampak zal je danes tako da zensk tapravih ni. Internet jih me mozgane spral, druzba podobo usrala itd itd. Pa btw zacopat v nekoga se ni noben problem. Ko pa enkrat zacnes racionalno razmilsjat, in negledas samo na tisti del veze(how good is she naked) vidis da lahko take zenske v svojem krogu nastejes za prste ene roke. Pa se to ti kak prst viska ostane da si ga lahko v rito vtaknes in fantaziras.

2. Ma nemoj. Kolaži od 20 letnice homemade so zate kul? Bi bila z nekom ki je na ravni 12 do 14 letnika?
rolleyes-1.gif
Mogoce drug primer: Bi bila z nekom ko ti po prvem tednu prbije Ljubim te.... halo komi sem si tvoje ime zapomnil ti meni ljubim te.... halo........ Folk sploh neve vec kaj je ljubezen, zato pa take teme kot jih imamo tukaj ali pokazati ali ne, ali pa ce skocite na forum poljub.com pa si tam pogledate probleme......

ad 1. Men se zdi, da si ti mal narobe dojel resno vezo. Ker to ni to, da se samo ti podrejaš in prilagajaš, to je mišljeno obojestransko. Če z druge strani tega ni, pol je to en ... in ne morš pričakovat v tej vezi resno vezo. Ženske taprave SMO! Sam morš ti nas razumet, da tud mi vas mal testiramo a ste tapravi al ne, da ti vidiš kolk je zuni "wanabe-jev modelov"
rolleyes-1.gif
Človeku je treba dat priložnost, da se pokaže v pravi luči. Ne stavi vse na prvi zmenek.

ad 2. Če ti kdo na prvem zmenku prijavi kako neumnost je treba upoštevat tudi malce vzhičenja, ni treba iz teh besed delat sceno. Probej dat modelki še eno priložnost. Če si pa to resno vzel, me pa resno skrbi zate, glede na to da si Kura vseh kur sem pričakovala da si bolj svetovljanski. Ti, ki sprašujejo al pokazat človeku, da ga imaš rad al ne, so pa očitno postali brezčutni. Mislim a se to sprašuje? To se čuti al pa ne in to se tud naglas pove.

majč
roza.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
1. Ok i'm stupid, in babe ste anglcki. I dont know what love is.........

2. No ta je takoj za mano najdla drugega, in ima ze otroka. How long it took her 1 tedn da ga je spoznala 1 mesc kasneje je tudi spoznala kako je ce si noseca....... Now do the math, how much she "loves" him......

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
V bistvu ima Majč kar prav. Če si pripravljen na podrejanje ipd...v vezi, lahko pričakuješ, da se bo zadeva obrnila. Kera ženska pa še hoče tipa, ki se ji podreja? Bod dec, naj mal laufa za tabo, tako da se na koncu oba potrudita za vezo.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Enkrat sem slišal, da babo morš usak dan vsaj enkat usekat, tud če neveš zakaj, ker ona dobro ve!

Če tko pogledaš, je v tem res neki resnice. Dokler boš skoz dobr, lep, razumevajoč,... boš kmal dobu po glavi.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:

- poslovnež
- izklesano telo
- družinski tip
- ded na pravm mestu
- vse si ga želijo a je ne vara

zmaga.gif

Ce bi dan imel 48ur, bi mogoce kateremu vztrajnezu to celo tudi uspelo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Bi bila z nekom ko ti po prvem tednu prbije Ljubim te.

kdor ti po enem tednu prbije 'ljubim te', itak ali ne ve, kaj to v resnici pomeni ali pa špila na tvojo naivnost
smirk-1.gif
). Če pa ni, se ti pa itak ne splača več časa zapravljat na taki osebi (razen če maš tovrstne težnje).

Pa glede prilagajanja itd-ko enkrat najdeš 'pravo' osebo, je to itak samoumevno in tega pravzaprav ne čutiš kot prilagajanje, ampak kot nekaj, kar se ti zdi prav in logično, če hočeš, da zveza uspe.
wink-1.gif