POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Snecer
Jaz sem probal simulirat na Nuviju 1300 omejitev 130 na Verdu - AC od Logatca proti Ljubljani in deluje vidno in zvočno. Probal pa sem tudi če si vnesel podatke za NEVARNI ODSEK ki sem jih sinoči posredoval , pa jih v popravku še ni. Na teh lokacijah ni kakšne omejitve hitrosti , potrebna je samo zelo pazljiva vožnja in prilagojena hitrost vozišču primerna. Dodal pa bi še eno točko in sicer STOPNIK 2 - koordinate N46 05.561 E13 53.693 .

LP vide

I

Izbrisan uporabnik #488

V redu, rešeno.
So vneseni popravki o nevarnih odsekih par minut nazaj. Omejitev sem dal 40, vem da je tisti odsek nevaren in ozek, je bilo lani kar nekaj nesreč.

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Ok , če si potoval tudi tod okoli veš kako tu izgleda situacija . Mislim da je pametno da voznike ki se tukaj vozijo in ne poznajo cest vsaj malo opozorit na kritične točke .

LP

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Uradno ne.
Lahko pa si daš poljubni mp3, wav file za opozarjanje.

Jaz sem imel nekaj časa zvok sonarja, kul zadeva, saj menda je še med temi linki.

Kakšen voice pa imaš v mislih? kaj naj bi rekel sistem? "pozor inkasant?
smile-1.gif
"

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne, da pove ali je mobilni ali stacionarni radar, koliko je še oddaljen, koliko je omejitev ...
Saj tako imam sedaj, ampak če je že vse v SLO naj bo še to.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Za Garmin tega ni v nobene jeziku kolikor mi je znano (uradno).

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sam res.

Čisto enostavno za prevest. Najtežje je dobiti en lep ženski "radijski" glas. A je ktera na forumu s takim glasom?

Nisem pa vedel, da je za to potreben določen skin. Sem mislil, da vseeno dela, samo da nič ne moreš nastavljat.

Nazadnje urejeno:

PeterVeliki

Zelenc'
5. dec 2010
5
0
1
Ljubljana
NOVI STACIONARNI RADARJI V LJUBLJANI

JAMOVA CESTA 46 (40 km/h)

HRADECKEGA CESTA 33 (50 km/h)

TRNOVSKI PRISTAN 10 (30 km/h)

JARŠKA CESTA 55 (30 km/h)

ZALOŠKA CESTA 195 (50 km/h)

AVŠIČEVA CESTA 30A (40 km/h)

BRNČIČEVA ULICA 39 (50 km/h)

JURČKOVA CESTA 148 (50 km/h)

I

Izbrisan uporabnik #488

To že imamo nekaj časa v bazi, so pa fake večinoma, koliko so javili uporabniki.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Na zemljevidu tudi niso pravilno obeležene - kar precej nenetančno.
Na Jamovi je na drugi strani ceste pri garažah (rjava barva stavbe) prav pri semaforju - idealno merjenje v obe smeri. Na lokaciji iz gornjega zemljevida je zelo oteženo izvajanje meritev.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Mejduš. Zadnje cajte se pa res fila to luknjo. Za tiste stacionarce v Ljubljani pa lahko kdo, ki je tam blizu pogleda oziroma preveri, če so res na teh lokacijah. Ali pa napiše, če so tam velikokrat mobilni, da se da v ustrezne filetke. Jaz sem bil lahko samo pri dveh. Ko bo čas ali pa bližina še ostale pregledam, ne poznam pa situacije na tistih mestih. Za onega na Jamovi nam je pomagal Frenckie (HVALA). Pa veseli december se je tud že začel.
nahrung002.gif