POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

dejan_mik

Pripravnik
16. apr 2008
110
0
16
Meni tole na poiplazi mal smrdi. Če gledam Slo, po različnih kategorijah (mobile, redlight..), notri je vse enako. Ko odzipaš je notri tekstovna datoteka, datirana 7.7.2009 z imenom "All....".
Zakaj potem ni samo ena kategorija???
Mi je bilo tukaj bolj všeč, ko je bilo ločeno.

Nazadnje urejeno:

Rooki

Zelenc'
10. dec 2007
18
0
1
Tudi jaz opažam, da je to bilo prej bolje urejeno in javljeni radarji so se vpisovali v bazo, itd...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Ne razumem zakaj je Snecer to prenehal urejati. S strani moderatorjev je bilo obljubljeno, da že imajo zamenjavo za urejanje POI točk. Jaz ne vidim nobenih novih zadev. Kot kaže bomo morali poizkati druge alternative.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Mogoč je pa snecer na dopustu ali pa ima drugačne probleme? Sej bo hmal konc dopustov , pa se nam bo javil in povedal kaj in kako pa zakaj.

tacko

Zelenc'
6. jun 2008
12
0
1
Ne vem kaj se je s Snecerjem zgodilo, mislim, da smo vsi vsaj toliko vredni, da nas odgovorni seznani z dejanskim stanjem. Kajti meni osebno so POI točke radarji, kateri so bili na prvi strani prihranili marsikateri €, zato bi bilo škoda, da se taka stvar zavrže. Če je potrebno koga plačati za vzdrževanje naj pove, kajti smo ljudje in bi to razumeli... ali bi???? Snecer ali se lahko javiš in poveš, kdo ti živce para in si nas posledično pustil na ''cedilu''. zadeva je bila več kot odlična.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.269
2.533
113
Citat:
Uporabnik dejan_mik pravi:
Citat:
Uporabnik centrum pravi:
Kje naj prenesem najnovejše Poi za Slovenijo?
Pa res, šele zdej vidu da jih na 1. strani ni več
13.gif

tako kot sem vam rekel.
ko jih ne bo več. bomo videli, kako jih potrebujemo.
bi lahko nadaljevali. bi kdo prevzel.
vem da je prosim premalo. bom dal pa še VSE moaje alte!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Saj bi še človek rade volje prevzel, če pa nimamo administratorskih pravic. Jaz pa ne mislim za vsako spremembo pisati novega posta. To naj uredijo skrbniki.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Od zadnjega updejta ni bilo nekih pametnih sprememb.
Je samo to razlog, da ne urejaš več POI? Po komentarjih lahko vidiš, da si za ogromno uporabnikov delal zelo dobro delo.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Saj bi še človek rade volje prevzel, če pa nimamo administratorskih pravic. Jaz pa ne mislim za vsako spremembo pisati novega posta. To naj uredijo skrbniki.

Najmanjši problem je ustvariti novo temo. Bi bil pa hvaležen...
zmaga.gif

Nazadnje urejeno: