Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Veš kakšen halo sem naredil po oddelku ko sem 2003 predlagal wifi za paciente. Najbrž bi tudi zbrali "donacijo" za postavitev wifija vsaj na oddelku kjer sem ležal.
Njihov odgovor: Kaj hujšega. Že tako imamo dovolj virusov na računalnikih, sedaj bi pa še vi imeli internet v sobah?.Takrat sem preko GPRS potegnil nekaj Gb na travmi, ker je bil to moje "edini" stik z zunanjim svetom, razen radija, časopisov ki so jih prodajali po sobah in svojcev ki so prihajali na obisk (zaprt v sobo-samico brez izhoda!)
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Zdaj pa si že tečn. Koj qrac imaš na travmi težit pa haloje po oddelkih delat. Spokal bi svojo polomljeno rit v Švico pa plačal zdravljenje in wifi.
Pa da se razumemo; leta 2014 se mi zdi popolnoma normalno, da je v ČAKALNICI na voljo wifi. Na travmi pa najbrž ne ležiš zato, da na iPadu iščeš alternativne metode zdravljenja in kvazi haklce na katare boš v mozak =bal narod na vizitah. Jaz bi še telefone narodu ven zmetal pa obiske omejil na pol ure dnevno. Tam so zaradi zdravljenja, tako pa wifi ne potegne, pa malca je bolj švoh, pa sosed smrči, pa samo pol Analgina dobim, pa MRI mi nočejo delat na eno uro kljub temu da sem na WikiUniversity doktoriral iz medicine....
Jamrjamrjamr....
Pred dobrim desetletjem je bil ADSL izven mest še vedno bolj izjema kot pravilo (jaz sem se doma vlekel na dial-upu še ekstra dve leti), mobiteli so imeli vsi črnobele ekrane, ti bi pa imel WiFi v bolnicah? Najbrž niso imeli tega niti na Mayo kliniki.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tesfalar: privoščim ti da bi bil kdaj v moji koži pred dobrim desetletjem.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Zdaj pa si že tečn. Koj qrac imaš na travmi težit pa haloje po oddelkih delat. Spokal bi svojo polomljeno rit v Švico pa plačal zdravljenje in wifi.
Pa da se razumemo; leta 2014 se mi zdi popolnoma normalno, da je v ČAKALNICI na voljo wifi. Na travmi pa najbrž ne ležiš zato, da na iPadu iščeš alternativne metode zdravljenja in kvazi haklce na katare boš v mozak =bal narod na vizitah. Jaz bi še telefone narodu ven zmetal pa obiske omejil na pol ure dnevno. Tam so zaradi zdravljenja, tako pa wifi ne potegne, pa malca je bolj švoh, pa sosed smrči, pa samo pol Analgina dobim, pa MRI mi nočejo delat na eno uro kljub temu da sem na WikiUniversity doktoriral iz medicine....
Jamrjamrjamr....
Najbolj se strinjam s prepovedjo telefonov za obiske. Pridejo domači na obisk k svojcu, pa preživijo pol obiska na telefonu, potem pa se še derejo v telefon kot da se morajo dejansko zadret tako močno, kot je tisti na drugi strani daleč