Pohvala možem v modrem

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Danes sem na regionalki naletel na patruljo, katera se je vozila 75km/h. Možno zaradi zlizanih čangšlang gum, saj je bila cesta mokra...
Po dveh neuspešnih poizkusih prehitevanja (nasprotni promet), sta se na prvem primernem mestu ustavila in spustila mimo.

Tako, da ne bomo samo srali po njih.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Ah, kakšna pohvala?!? To sta te izivala, da bi šel na kakšnem nevarnem odseku prehitevat in bi te oglobila... Vem, da to oni delajo namenoma delajo, ker je od sestrine sošolke mama na roditeljskem povedala sodelavki moje žene, da so to naredili njenemu svaku.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Ah, kakšna pohvala?!? To sta te izivala, da bi šel na kakšnem nevarnem odseku prehitevat in bi te oglobila... Vem, da to oni delajo namenoma delajo, ker je od sestrine sošolke mama na roditeljskem povedala sodelavki moje žene, da so to naredili njenemu svaku.
Tisti svak je pa najbrž moj kolega ane, ker to je res neverjetno, da bi se to 2x zgodilo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.422
2.505
113
SV SLO
Včeraj sem videl patruljo, ki je spregledala polkrožno obračanje in obenem oviranje prometa. In kaj zdaj?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Danes sem na regionalki naletel na patruljo, katera se je vozila 75km/h. Možno zaradi zlizanih čangšlang gum, saj je bila cesta mokra...
Po dveh neuspešnih poizkusih prehitevanja (nasprotni promet), sta se na prvem primernem mestu ustavila in spustila mimo.

Tako, da ne bomo samo srali po njih.
Še dobro, da imajo na biciklih dovolj dobre gume, da je policistka lahko ujela roparja zlatarne.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Včeraj sem videl patruljo, ki je spregledala polkrožno obračanje in obenem oviranje prometa. In kaj zdaj?
Za sranje po njih si odpri svojo temo. Drugega Slovenceljni itak ne znate...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.422
2.505
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Za sranje po njih si odpri svojo temo. Drugega Slovenceljni itak ne znate...
Pa to je pohvala, da niso reagiral in je voznik belega mercedesa ML prihranil denar. 100% popust za prekršek.