Pohotni župnik

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ph... sem tudu jaz iskala...očitno je bilo izbrisano....saj so že eno pizdarijo imeli, z malo drugačnim postom.... no ja..... je bilo pa kar malo hudo za brat.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Za Rodeta je to statistično nepomemben problem...

Vse, ki se zaobljubijo celibatu bi bilo potrebno kastrirat. Me zanima, koliko bi jih šlo še potem za farje.
evil.gif

Mislim da je v preteklosti enkrat doc jernej dobro napisal tvojo razlago
smile-1.gif

Misliš tole:

Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Pedofilija JE spolna deviacija, kakorkoli že pogledaš. Ampak v isti koš spada tudi spolna deviacija, ki se ji reče celibat. Če se nekdo v letih, ko je njegov nivo testosterona na vrhuncu, zavestno odloči, da ne bo nikoli več življenju imel kakršnihkoli partnerskih odnosov (pustimo ob strani tiste, ki to kasneje grenko obžalujejo in pač seksajo na črno), je s tem človekom nekaj precej narobe, bodisi v smislu psihe, bodisi hormonov.

Zato sem pač mnenja, da RK celibat posredno in med vrsticami privablja v njihove vrste seksualno deviantne moške. Ne rečem, da so vsi pedofili, niti da jih je večina... je pa z vsemi po vrsti nekaj narobe fizično ali psihično. Enako velja tudi za homoseksualce, ampak tam je deviacija pač dala prednost trendu.
?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
In kaj je narobe, če se opozarja na "napake", ki se dogajajo znotraj (in se seveda nato manifestirajo navzven) neke skupine ljudi, da ne rečem sekte, ki imajo sebe za edino brezmadežne in dolžne, da pozivajo k morali in načinu življenja, kot mislijo , da je prav? zraven se pa tudi zgodovinsko dokazano iz roda v rod ne držijo tega, kar pridigajo.
Da ne rečemo še, da so sami sebi namen, brez kakšnih hudih pozitivnih vplivov na razvoj človeštva kot takšnega- prej delujejo zaviralno-tudi zgodovinsko dokazano..
Verjamem pa , da malce boli, če se o takih stvareh javno govori, posebej, če si del tega "občestva" in si nekako vpet v njihovo delovanje..
rolleyes-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
sprasujem se.gif
ne pozna celibata samo katoliska cerkev. Spet ste neizobrazeni. Ajde pogooglajte malo!

Da clovek enaci pedofilijo in celibat, oz. govori o isti deviaciji, mora biti malce cez les. Pravzaprav precej.
bonk.gif
Samo na alterju.

fujtajksel

Pripravnik
4. sep 2014
167
5
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Za Rodeta je to statistično nepomemben problem...

Msg Rode se na te reči predvidoma zelo dobro spozna, iz svoje vatikanske službe na Kongregaciji za doktrino vere. Mu verjamem da so bile naše domače "aferice" relativno nedolžne proti ostalim packarijam na njegovi delovni mizi - čeprav je šlo za absolutno neprimerno izjavo (do žrtev). Po spletnih virih sodeč je zelo slabo zapisan pri žrtvah Marciala Maciela, ki ga je cerkev kljub glasnim pritožbam dolga leta branila. Ne vem zakaj naši mediji niso raje brskali po njegovi osebni vpletenosti v ne-reševanje cerkvenih škandalov, namesto da so sami sebe blatili z rumeno štorijo o njegovem domnevnem sinu. To da župnik šmira ali naredi otroka je mogoče "greh", ni pa dandanes kaznivo dejanje, če to dela z odraslo osebo ki odgovarja zase. Problematičen se mi zdi tu predsem položaj cerkve kot delodajalca, ki župnikom in njihovim otrokom odreka pravico do "normalne družine", ki jo na drugi strani na vse kriplje brani v odnosu do določenih drugih marginalnih skupin.

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Težko verjetno, ker glavni drekomešalci 24/7 komentirajo vse in se spoznajo na vse, tako revežem zmanjka časa za kaj drugega
tongue-1.gif