Pohodniška oprema Crivit - Lidl

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Jaz sem vzel ene pred tremi leti; za 15 € koliko škode si pa lahko narediš ?

Ok, model ki sem ga vzel (klasika, ni na zipp off krajšanje) se je odlično obnesel kot trosezonske hlače, material ni slab, podloga (mrežica) je tudi v redu - podobni češki izdelki (Milo, Kibuba) se pri nas prodajajo za 60-70€ in jaz v praksi nisem opazil nobene moteče lastnosti.

P.S.

Imam tudi eno "softshell" jakno za 19.99 se mi zdi, potreboval sem nekaj kar se vidi "iz letala", pa sem vzel : dokler je suha ni nobenih težav, nekako diha, ne prepiha .. ko se zmoči pa nima nobenih pravih lastnosti - vendar jo itak ne uporabljam za resne ture.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
fajn je prej probat. men ni glede kroja nič odgovarjalo kar sem probal.
glede kvalitete pa, superge držijo dlje kot salomonke;)

helltom

Pripravnik
17. maj 2013
67
1
8
Imam pohodniške hlače približno eno leto. Večino jih nosim v jeseni in spomladi, za tak denar (okoli 15€) so odlične. Niso sicer nek hud tehnično in estetsko dovršen izdelek, so pa zelo funkcionalne.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
No sem šel še sam pogledat, sem nekaj lahkega rabil za jeseni za skočit na šmarno... Niso primerljive z dražjimi v kibubi ali iglu sportu, so pa po materjalu precej podobne tistim po 30-40€. Edina zamera gre dejstvu da na žepih ni zadrg, ženski model jih pa recimo ima.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Danes jih imajo v hoferju. So malenkost debelejše, oz. podložene, zato bolj primerne za pozno jesensko potepanje. Materjal pa je na izgled in otip OK.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No sem šel še sam pogledat, sem nekaj lahkega rabil za jeseni za skočit na šmarno... Niso primerljive z dražjimi v kibubi ali iglu sportu, so pa po materjalu precej podobne tistim po 30-40€. Edina zamera gre dejstvu da na žepih ni zadrg, ženski model jih pa recimo ima.

Sem jih tudi jaz pol vzel ja. Za 15€ so super.