Imaš 12-kotne glave vijakov ki jih moreš šrafuat z 12-kotnimi ključi recimo (sicer redko, pa vendar).
Jaz ga imam tudi ja, če ti ga slikam, boš videl da je še kot novo. Edino račna se v prazno suče, pa 17 in 19 nastavka sta zanič. Ostalo tudi ne vem, če sem kdaj rabil. Pa nastavki za vijačenje so najbrž iz aluminija, ker so za enkratno uporabo.
Da malo obnovim temo...zanima me, zakaj so ene gedore fino nazobcane, ostale pa pac 6 kotne? A je morda samo zarad tega, da imas vec kotov na razpolago za vtaknit gedoro na matico?
Je se kaka druga prednost?
Poglej priponko 35618
Poglej priponko 35619
Zagovarjal sem svojo izjavo, ki je bila par sporočil pred to v katero si se sedaj ti pičil. Izjavil sem pa ravno to, kar si sedaj ti povdaril.Šele danes berem temo,. pa sem prišel do tega komentarja zgoraj.
Če to ni sarkazem, oziroma, če ga sam ne zaznam, pol je .... smešno. Račna in nastavka 17 in 19 so bili uporabljeni. Sedaj so zanič. Ostalo je kot novo. Ja, ker se ni uporabljalo. Ali kako si naj razlagam zapis zgoraj (če ni sarkazem)?
Moje mnenje je, da se kupi kvalitetno orodje, raje po kosih (tako sem jaz kupil 3 račne s sicer manj nastavki, malce dražje, ampak dela, KO RABIM). Če se orodje sveti in ostane neuporabljeno (npr. seti s 100+ nastavki, od katerih uporabljam samo 5, 6 kosov), sem zanj definitivno plačal preveč.
Tolk besne da matice jejo
obračanje NI odvisno od kotov v nastavko, ampak števila zob v račni12 robna gedora se lažje obrača, če nimaš prostora