Pohodne plošče - stopnice

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
ja kriza in groza hkrati...kaj je pa model s purpeno počenjal!?
hysterical-1.gif
sori ...samo za posrat! Pa ne morš to tko delat. Še dobr da ni koga utopil v purpeni.

In keramičar...lepi s kitom!?

Daj povej ti meni, pa kje najdeš te bisere!?

Zdaj za v prihodnje, tistega, ki boš imel izbranega takoj objavi, da se jim vsi ostali ognemo
grin1.gif

(zadeve so tako pocarske, da če bi sam delal, prvič v življenju, ne vem če bi lahko take mimosune počenjal...oni so ti pa 'profiji' ki svoje delo še dobro zaračunajo...in bi človek otem tudi pričakoval, da bo temu primerno narejeno).

A ta razmak lesa do stene in naslednje stopnice je dogovorjen/mišljen tako?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ja kriza in groza hkrati...kaj je pa model s purpeno počenjal!?
hysterical-1.gif
sori ...samo za posrat! Pa ne morš to tko delat. Še dobr da ni koga utopil v purpeni.

In keramičar...lepi s kitom!?

Daj povej ti meni, pa kje najdeš te bisere!?

Zdaj za v prihodnje, tistega, ki boš imel izbranega takoj objavi, da se jim vsi ostali ognemo
grin1.gif

(zadeve so tako pocarske, da če bi sam delal, prvič v življenju, ne vem če bi lahko take mimosune počenjal...oni so ti pa 'profiji' ki svoje delo še dobro zaračunajo...in bi človek otem tudi pričakoval, da bo temu primerno narejeno).

A ta razmak lesa do stene in naslednje stopnice je dogovorjen/mišljen tako?

Glej, tudi jaz se sprašujem, kak se lahko takšni "majstri" sploh ponujajo na tržišču, ker naredijo več škode kot koristi

Kaj je keramičar delal mi tudi ni jasno, vem le to, da bo moral popravljati, ampak vtrgal keramiko in mu pripravil teren pa bom jaz, pa čeprav je to njegovo delo, ampak ker mu enostavno ne zaupam, bom si vzel eno popoldne časa in to naredil....hebat ga

Kaj se tiče tega, da bi sam delal, sem 100%, da bi te stopnice jaz boljše položil, saj bi si vzel za vsako stopnico čas in bi počakal da pride kot mora, ne pa dajmo gor utež pa gremo dalje

isto je z nizkostensko keramiko...pojma nimam kak je to delal, saj mu nisem gledal pod prste....če bi mel pravo mašino za rezat ploščice, ni vrag da si nebi tega naredil (če ne jaz, pa kdo v familiji)....

tisto o razmaku pa je bilo verjetno bolj sarkastično vprašanje kot pa real??? Ali
redface-1.gif

jebat ga, po bitki je lahko biti general, ampak po zunanjem videzu žal ne moreš presoditi, a je model dober majster, al pa za v hurec (škoda)
jezen.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Razmak pri stopnicah me resno zanima..ali naj bi bilo tikoma ali je mišljeno tako? (ker priznam da še nisem videl tovrstno narejenih stopnic in res ne vem)...ker po videnem me je najprej zmotilo to, da se bo zadaj nabirala umazanija a zdaj ne vem ali to tako 'mora' biti.

keramičarju raje ti očisti ploščice in steno..se strinjam, drugče ti bojo stale še kak cm bolj ven (ni mi jasno od kje mu sploh taka ideja!?)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
povej po resnici na podlagi česa si izbiral izvajalce??

po pravici povedano mi je tega tišlerja predlagal sodelavec, kateremu je delal praktično vse v stanovanju (razen stopnic, da se razume), keramičarja pa mi je predlagal graditelj hiše

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Razmak pri stopnicah me resno zanima..ali naj bi bilo tikoma ali je mišljeno tako? (ker priznam da še nisem videl tovrstno narejenih stopnic in res ne vem)...ker po videnem me je najprej zmotilo to, da se bo zadaj nabirala umazanija a zdaj ne vem ali to tako 'mora' biti.

ma stopnice mi je foter zravnal "v nulo", tako da je bilo odstopanje med steno, čelnico in lesom pred polaganjem enako nič, takšen razmak je naredila pena in obtežitev, katero je naredil šalabajzer ko je položil pohodno ploskev na peno in je le-ta zlezla, ko je bila zadeva že položena
uf-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Tak, nizkostenske ploščice so odstranjene, zdaj pa me zanima, s katerim čistilom najlažje očistim ostanke silikona?

E: našel zadevo od TKK APURSIL ? A je to ok?

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Kot že rečeno..odstrani mehansko da dobiš gladko površino.

Za suho purpeno še nisem slišal da bi se dalo kaj kupit, da bi jo odstranilo.

Še neposušeno je taka zadeva z linka OK.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
ne ne....to čistilo sem nabavil za ščistit silikon, kateri je držal nizkostensko keramiko

purpeno pa bom "zašpohtlal" kolko se bo dalo

PS: pa so šle nastopne ploskve z "majstrom" (brez kompliciranja) in zdaj grem v lov za novim majstrom
smile-1.gif

Podobne teme