Res je...točno s to peno je lepil
Sem pa že imel možnost očistiti eno stopnico, ker jo je itak moral nest popravljat, saj si jo je naredil za 0,5 (0,6) mm prekratko (a če bi se jaz strinjal, bo jo on kr pustil gori in to režo zapolnil z akrilnim kitom)
Kako oz. s čim naj zbrusim beton???
To za vodo vem....zdaj edini problem je ta, da imam jaz zaradi takšnega šalabajzerstva tolko dodatnega dela, ker ne verjamem, da bo mi ta "majster" uredil zadevo v takšno stanje, kot je bilo pred polaganjem plošč (štenge mu je foter poravnal v nulo, tako da bi to lahko nalepila gor oseba z dvema levima rokama). Najraje bi si jih sam polagal, samo kje naj najdem takšnega tišlerja, da mi bo naredil samo deske, polagal pa ne.
Skratka, imam me takšna jeza, da ne vem če mu nebom reko, da naj vse skupaj ftrga dol, odpelje in da ga več ne vidim - aja, pa plačat mu tudi ne mislim, ker če je lahko delo naredil tako na horuk, potem pa naj se zdaj lepo jeb...., ker če si je težko vzet čas za to, pa naj ima kaj je naredil (pri moji boljši polovici so pred 10imi leti majstri delali pohodne ploskve več kot pol dneva in so še danes kot takrat, narejene v nulo, ne pa tak kot ta moj model, ko ni imel zraven niti "waserwage"