A lahko kdo napiše, če je možno pri iskanju po naslovu, vključiti dodatek k hišni številki (npr. Kocbekova ulica 3"a"). Namreč velikokrat se mi zgodi, da je potrebno poiskati kakšen naslov, pri čemer ima hišna številka dodatek črke, tega pa mi Garmin Mobile XT na N95 ne omogoča. Enkrat mi je uspelo, da sem na sami karti s puščico našel željeni naslov z dodatkom pri številki ter tako uspel prispeti na pravi naslov. Velikokrat pa se mi zgodi, da tega ni in potem je možno iskanje samo po naslovu s številko, pri čemer pa je lahko naslov s številko in dodano črko zelo zelo daleč stran (včasih tudi na drugem koncu kakega hriba, več km oddaljen)!
Prav tako pa me zanima, kako so vklopi možnost prikazovanja posameznih hiš, da bi jih potem lahko s puščico na zemljevidu poiskal? Konkreten primer je naslov Velika Polana (ulica: Velika Polana) 3a. Enkrat sem rabil ta naslov, pri čemer sem vtipkal naslov velika polana (velika polana) 3, nakar sta se mi na karti pojavila tako velia polana 3, kot tudi velika polana 3a, tako da sm potem prišel do tega cilja z določitvijo naslov s puščico (glej opis zgoraj). Potem pa sem karto nadgradil na CN2010 pa te možnosti nimam več!? Lahko kdo pomaga!?