podpisi

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mod me je opozoril, da kršim pravila zaradi podpisa.

pa me zaniam kako je s tem, gledano z vidika uporabnikov. njega bom pač poslušal, ampak.

en ima v podpisu nek poker, moj prjatu reklamira pištoljerose, end rug ma spet neki, jaz sem si dal pa link do trgovine kjer sem kupil nekaj kompletov gum, predvsem iz razloga, ker je tema 'kje kupiti gume' vedno ana tapeti.
in link do trgovine z avtoakustiko, kjer po mojem mnenju prodajajo tut dobro robo.

iz opisa ni direktna reklama kot je poker ali pištoljerosi, če pa kdo klikne iz firbca pa ne vidim nič napačnega.

ko smo klikal naziv sexy tjaša in glasval za naj vrt je bilo vse ok. ko smo klikal razne sexy fotke pa vlekl virus tudi.

ni mi jasno. kako pa vi gledate na to.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če boš dal kaj takega v podpis ne boš imel problemov:
ba-92.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Brezplačno reklamiranje na forumu ni dovoljeno, v kakršni koli obliki (posti, podpisi ...). Če želite na forumu reklamo, se obrnite na lastnika Alterja, tj. MaverickT.

Za prodajo lastnih stvari imamo na forumu Male oglase.

Sicer pa se sam tega dokaj striktno držim in opozorim vsakega, ki ima kakšno reklamo (če pač opazim).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
tale je pa tok sexy, da ga kar naj ima! Lahko ga tud poveča na pol Ljubljane! Če bi pa še komad zraven špilal, pa še tok boljš!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.