Bolonjska deklaracija je po mojem mnenju svinjarija. Čez 5 let več ne bo nobeden ločil med magistrom spredaj/zadaj, unijem starim/novim. Morda je celo preveč optimistično reči 5 let? Ljudje že danes ne ločijo teh zadev. Na slabšem bo jasno stara garda, ki ji bom kokurenca prepotentna "magistrska" mladina. Kar želodec mi obrne, ko se v gostilni ob sosednji mizi "smrklja" pogovarja, da bo naredila turistično visoko potem pa bo delala magisterij iz prava (za želodčne težave ni kriva preobčutljivost na kavo).
Edino upanje za nas "partizane" je, da se zvlečemo do doktorata. To je edini nazivi, ki bo (po mojem mnenju) ostal primerljiv pred in po uvedbi deklaracije. Zatorej dragi tovariši in tovarišice, izkoristite nepovratna sredstva iz EU-ja, spravite se "odštudirat" še tista 4 leta in boste "penzion" v miru dočakali!
Ta štiri leta pa le pridno tolčite po Rupurutu, ko vam bodo na ušesa prihajala razna tolmačenja nove deklaracije...
Naj žive učitelji (še vsaj ta 4 leta, da si stara garda uredi papirje)!
Copy/paste iz sorodne teme: Stopnje izobrazbe
Edino upanje za nas "partizane" je, da se zvlečemo do doktorata. To je edini nazivi, ki bo (po mojem mnenju) ostal primerljiv pred in po uvedbi deklaracije. Zatorej dragi tovariši in tovarišice, izkoristite nepovratna sredstva iz EU-ja, spravite se "odštudirat" še tista 4 leta in boste "penzion" v miru dočakali!
Ta štiri leta pa le pridno tolčite po Rupurutu, ko vam bodo na ušesa prihajala razna tolmačenja nove deklaracije...
Naj žive učitelji (še vsaj ta 4 leta, da si stara garda uredi papirje)!
Copy/paste iz sorodne teme: Stopnje izobrazbe
Nazadnje urejeno: