Podnapisi - Siol Box - mrežni disk

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo
Na mrežnem disku MyBook Live imam mape, v mapah filme z podnapisi srt . Siol box s minajde disk, mapo in film, ne najde pa podnapisov oz. jih ne naloži (prav tako pa v meniju možnosti nimam opcije izbire podnapisov). Če pa externi disk povežem preko usb vhoda na Box s pa vse najde sam. Kakšen nasvet, izkušnja, pomoč..... Hvala

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Sej to je pri našem telekomu slabo. Vse uvozijo nekaj starega, zastarelega, predelanega itd, saj za nas bo vse dobro - si mislijo. Na Siolovem forumu mi je odgovoril njihov da se to ne da in ta zadeva je zanjih zaključena. Najraje bi jim ga porino nekam- ko sem ga pa jemal pa niso rekli to ne bo šlo, to se ne da itd.... Banda.. Sam ni mi jasno če ga pa priključim preko USB pa vse dela.... Nekje mora biti neka finta,,,,

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Eden od članov foruma mi je dal ta nasvet:
"Sam imam mrežni disk in na njem nameščen mediatomb dlna server. Filme imam v ločenih mapah poleg pa srt podnapise poimenovane z enakim imenom. Tako na Box kot na Box-S mi predvaja filme s podnapisi.
Torej- na mrežni disk si namesti Mediatomb. Je popolnoma brezplačen. "
Vendar ga ni več gor, da bi mi razložil na kak način je to naredil, ker sem gledal in se mi zdi tzelo komplicirano. Polega tega pa imam na prenosniku win7 itd....
Samo sranje

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Tole sranje od siolboxa je eno najcenejsih skropucal kar jih Kitajska premore, imam dvbt predvajalnik ki se z pc preko mreze poveze v trenutku brez dodatnih serverjev in podnapise predvaja brez problemov,imam extreamerja ki isto predvaja podnapise preko mreze brez kakrsnihkoli tezav, Usiv siol tega ni sposoben porihtati....

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zakaj pa ti bi za 1 EUR?
A od T2 box to zna?
A torej če moram biti vezan določeno obdobje - to pa ne šteje. Vidiš res samo 1 e..... Sej zato pa je tak kot je ... Sicer pa sem sem se obrnil za pomoč, ne za pod........e tak, da če ne znaš pomagati - bodi tiho...
LP