Podnapisi-Delajo/ne delajo

roshi

Pripravnik
30. avg 2011
52
0
6
Hojla !
Imam Samsungov bluray snemalnik na eni strani,potem nanj priklopim zunanji disk na katerem imam posnete filme ,nekateri so bluray filmi ,nekateri pa navadni dvd filmi.S tistimi ,ki so bluray nimam nobenih težav ,delajo BP,problem pa so dvd filmi,kateri mi ne prikazujejo podnapisov in tudi med samim filmom nimam nobene funkcije,kjer bi lahko vklopil podnapise.Ali bi mi kdo svetoval,kje je problem,ker v skrajnem primeru bom pač filme zapekel in jih normalno gledal na dvd playerju ampak bolj me zanima zakaj na zunanjem disku ne delajo.Če dam v player dvd film mi vse dela brez problema.Kje bi znala biti težava

roshi

Pripravnik
30. avg 2011
52
0
6
Ja točno to naredim,je pa res da mi pri nekaterih filmih prvo datoteko VTS pokaže kakor meni filma vendar ne morem nič storiti

roshi

Pripravnik
30. avg 2011
52
0
6
ja ampak jaz imam zunanji disk direktno v bluray snemalnik napeljan,nič preko pc-ja

roshi

Pripravnik
30. avg 2011
52
0
6
na pc mi podnapisi delajo brez problema,saj za gledanje filma na pc-ju ni problemov,samo jaz bi jih rad gledal na tv preko bluray snemalnika

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
A če dodaš .srt datotekof isto mapo kot film, z identičnim naslovom kot film razen končnice, pa ne gre?

Lahko da deluje tako kot na TV-ju, če disk direktno na TV priklopiš.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
on ima težave z dvd-ji
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kolker se še spomnem, je bila včasih dovolj samo ena .vob datoteka. To se je dalo tudi preimenovat v mpg2 se mi zdi. In če narediš to, pa zraven v mapo dodaš podnapise .srt, bi skoraj moglo delat.
če pa je film narezan na več .vob datotek, bo pa problem. oz probaj kot je rekel @popotnik