Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kapo dol policistu.
Me zanima koliko policistov bo tipcek se probal podkupit
Ja, da ni bla klasična nameštalka, mela sta hudo dober konec tedna, pa sta si rekla "kiri bo najmanj ponujal, ga zaprema!"
Ne da se na hrvaškem da podkupit policiste, sami to predlagajo.
Z babo sma se vračala konc vikenda s poreča, pa na tistem zavitem mostu al kaj je prehitevam kolono, pa me model na motoru
opazi, gre preko ceste, jaz se skušam skrit za kemperjem, naju oba vstavi, njega kar spusti, mene pa v postopek.
Razlaga kok je kazn za dvojno polno, prehitevanje kolone, neprilagojeno hitrost,... Vse skupaj je če vleklo proti 2,5k kun...
Itak nisn mel tolko zraven. Pravi da tudi če bi mel, je tako kazn treba it plačat na sodišče ali kam, ampak ker je nedelja, mi
lahko samo še pasuš, vozniško in prometno pobere, pa se vidim v ponedeljek zjutraj. Gor dol, začnem jokcat, kak vbistvu se mi malo mudi v nočno, kak več nebom, kak je blo prvič. Nakoncu mi ponudi prepolovitev kazni in nato še "popust", tak da se tam pri
400 kunah najdema. Nakoncu je blo vse kaj sem imel v gotovini, nekje 30€ in okol 100kn.
Pa to ni blo prvič, dobesedno ponujajo se, če sta 2, eden gre prefrigano stran, kot da more nekaj v avtu pogledat, z drugim pa
se naredi biznis. Da v skrajnem primeru drugi ni nič kriv ker ni nič videl.
Na sezono plavec na hrvaškem pobaše med 8 in 12k€, to je grob izračun če dela 24 dni na mesec in si speče 10 takih kot sem jaz
na smeno.
Ni čudno da to delajo, kok sem slišal, so jim doli še prevozne na delovno (al malco nisem siguren) odščipnili, tako da preko 450€
plače revež ne vidi. Si pa tri smene naredi še tako polek