Podgane!

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Še vredi, da ga imamo pri bajti........samo kaj če ni podgan
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
to je drugače čisto majhen pes (mehiški pinč) zelo prijazen in ubogljiv, ko pa vidi kosmatince kot so morski prašički in podgane, pa ga ne ustaviš.
Pred leti, je iz strahu bratrancu morski prašiček skočiz iz rok in ja je ta psiček v trenutku zagrabil za vrat in stresel...Kasneje so imeli probleme s podganami in so tega psička zaprli v štalo kjer so kasneje podgane s karjolo ven vozili
hysterical-1.gif

Malo te moram popravit......to je pritlikavi pinč......njegov izvor pa je nemčija!!!!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Nekatere pse so imeli včasih izključno za lov na podgane, tako da se temu ne gre čuditi. Konkretno terrierji..

Nazadnje urejeno:

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
sej ne vem, če so vsi pripadniki te pasme tolk pritisnjeni v glavo glede pobijanja glodalcev. Naš pes je bil vedno do vseh zelo prijazen in mi ni bilo ni jasno, ko je takrat vključil "killer mode" v sekundi
evil.gif

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
presnet.. vidim da rabimo enega takega luštnega kužeka z vključitvijo "killer mode"... ma kdo za posodit?
wink-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
sej ne vem, če so vsi pripadniki te pasme tolk pritisnjeni v glavo glede pobijanja glodalcev. Naš pes je bil vedno do vseh zelo prijazen in mi ni bilo ni jasno, ko je takrat vključil "killer mode" v sekundi
evil.gif

Včasih če tak pes ni lovil podgan, ga pač niso potrebovali. Sekira po glavi selekcija.
bonk.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Če jaz ko našega gledam mi ni jasno, da bi lahko to lovilo podgane
smile-1.gif

Je pa res, da ima včasih killer mode.....razpizi se v sekundi, če mu kaj ne paše pa zarenči ko sto mater......recimo, da leži zraven mene pa da se hoče kdo mene dotaknit, se takoj za roko spusti
smile-1.gif
Ampak. stisne samo simbolično....konkretno še nobenga ni....

Pa taka samomorislka nagnjenja majo včasih, ker se spravlajo na stvari, ki so parkrat večje od njih,,,,,tak da je prav pazit treba na njega, da se ti v kakega dobermana ne zakadi
smile-1.gif

Najbol moteče pri njh pa je .... ker mu prst narobe pokažeš pa se dere.......sploh več zvonca ne uporabljamo od kar imamo tega pesa......kak na prvo štengo nehče stopi je pes v lufi
smile-1.gif

Drugače pa zna bit tudi ful cartl....zaj je ravno tu zraven mene razkomoten
smile-1.gif