podarim

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej jaz sem mehkosrčen..sam vidim, da je kle v igri spet zgodba bogih bab, k so doma tepene. pa kamorkol pogledaš..so abbe tepene. k da živijo s samimi neadertalci..a k gledaš po cesti..so vsi tipi k poscana ščeneta, babe pa k pavi.

kok sem alergičen ratal na te zgodbice...
Tudi tale je globja, kot na prvi pogled, vredna razmisleka
467716-post_slo.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne..samo da fizično nasilje je vidno..te dobijo varno hišo in apdejo v tvojo aktegorijo mikastenja
pol je nevidno in je lahko samo nabijanje ženske. nikol preverjeno, moški zaznamovan itd

pol je pa psihično..ki je enako, ali celo hujše...pa se s tem nben ne ukvarja.

o tem govorim

Hmmm, ... si ziher, da se ti ni nekontrolirano sprožil feder?
sprasujem se.gif

Pač, misliti da tale dogodek?
17758-icon_confused.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Vsaka medalja ima dve plati...
Meni je rekla to konkretno ta gospa, ki je zadolžena za dom. Rekla je da je bilo vse super, potem pa po porodu so se pa stvari spremenile. NE ve čist točno zakaj. Takrat je bila prvič tepena. Ampak potem pa tudi prizna, da je točno vedela kdaj jih bo fasala. Točno je vedla, da še sam to zine pa bo padlo... No, pa vedno je mogle še rečt tisto zadnjo besedo, ki je bila srpožilc. Če bi bla tih je nebi bolelo, ampak ker je bla trmasta je vedno padlo po njej. Potem se je nekega dne naveličala in šla od doma. Dec pa v jok! Kaj ti je zdaj kr na enkrat? Iz čistega mira...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.496
5.694
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

če je kakšen za kofe, naj tud sporoči na ZS, če upa

in

Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ma briga mene srednji sloj pa vaše frustracije. Če rabiš, sem rekla - piši na ZS, če ne rabiš, ne komentirej in ne pribijaj neumesnih bedarij.

majč

P.S. Ta srednji sloj si želi kave................
priden.gif

To je de facto rdeča nit te teme =P

Zanimivo......tok se širokousti....ampak jst jo še na nobenem meetu nisem srečal!
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Daj ne bluzi pa ne glumi pametnjakoviča. veliko je primerov kjer so moški v bajti pač nasilni pretepajo ženo in otroke vsakodnevno. Če bi bil malo manj na internetu bi lahko bolje spoznal svet okoli sebe, nažalost poznaš samo "alter svet"
bonk.gif

Je pa res da večina žensk (kar sem jaz do zdaj videl) hodi v ta zavetišča bolj na dopust kot kaj drugega
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Daj ne bluzi pa ne glumi pametnjakoviča. veliko je primerov kjer so moški v bajti pač nasilni pretepajo ženo in otroke vsakodnevno. Če bi bil malo manj na internetu bi lahko bolje spoznal svet okoli sebe, nažalost poznaš samo "alter svet"
bonk.gif

Je pa res da večina žensk (kar sem jaz do zdaj videl) hodi v ta zavetišča bolj na dopust kot kaj drugega
bonk.gif

Hodijo na dopust? To je pa res varna hisa. Je res smisel. In ce je dopust, pol so res doma neznosne razmere.

In se enkrat, zakaj posplisevanje in ali se ti sploh sanja kako se to obravnava?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.423
7.080
113
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Ne ponujaj telim bogatinom tukaj - nosijo vse samo novo
rolleyes-1.gif

https://www.alter.si/tabla/show...1&fpart=all

Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Samo na eno vprasanje mi odvovori.

Ali nosiš rabljene cunje, in maš rabljeno pohištvo ?

Se mi je zdelo da ne....otrokom bi pa vse rabljeno dajali...
uf-1.gif

Ne leti samo na tebe!
Lp

Tale je pa res bosa, od simona. Tam do kakega 4, 5 leta se komot otrokom da rabljena oblačila, saj se še ne primerja tako z vrstniki, etc...potem, v šoli, pa je že malo kriza, ker ga lahko tudi izločijo iz družbe, itd...

Dojenčku pa sploh vseeno kaj ima oblečeno, itak je večino časa pokakan pa polulan
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Skoda. Men je tako obnasanje medicinski fenomen.

Misliš tole:

Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Če bi bla tih je nebi bolelo, ampak ker je bla trmasta je vedno padlo po njej.

Ja. Kot otrok se naucis da je sporget ajs in gane drkas.

Pa je to z bilokakega stališča pojasnjeno, al je aksiom?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
seveda je..znastveno pojasnjeno. telo se podazvestno umika bolečini. bolani um ga lahko prisili v nasprotno.

romi ne pridejo an dvorišče če je črn velik pes. zakaj ne?
ti ne daš prst na vročo plato. zakaj ne?
k maš motorko, razen če si goba, jo držiš preč od sebe. zakaj?
in k prideš dam in veš, da če boš babi siknu za večerjo, da boš tepen..si tih.. zakaj?

kaj pa ženska logika..

sigurn kak kromosom manjka.

btw.
varne hiše pravi dotor da so za dopust..fino porabljend enar.

ne razumem jaz enih azdev, pa da me nagačiš

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sprejmi to tako kot noč, dan, da je voda mokra itd...

Saj četudi poveš, da jo tepe jezik, hudič ne zastop.
bonk.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@pametnjakovičem: OK vaša domišljija pa sega in presega meje dobrega okusa. Tko kot vedno morte zatežit s temi kofeti, zajci. Vsaj na ZS so se javili tisti, ki rabijo oblačila. Vi pa nadaljujte svojo teorijo zarote dalje...good luck!
tongue-1.gif

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A maš kej od Boss-a? pogojno vzamem tut od Armanija, sam naj ne bo več kot dvakrat nošeno ker drugač se ne dotaknem tega... aja a mi loh še prpeleš do doma?
A pa bo oprano in zlikano? ker drgač se mi niti ne trudi ponujat, aj prov!