Podaljsan vikend v Bovcu

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zamešu Bovec z Bohinjem
redface-1.gif
Nej ti bo, ko si glih štajerc, pa nimaš dnara za razviti zahod spoznavat. Vidiš, v socializmu je mladina cele Slovenije (a i šire) zastonj spoznavala lepote naše domovine. Zdaj pa so vam teli gnili kapitalisti še to ukradli. Vse je, sam dnarja ni.
evil.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Ja, z zdravniki je križ na tem koncu Slovenije. Vem, ko moji občasno peljejo nono na kak pregled... Skoraj vse je treba v NG
uf-1.gif

Glede sira in skute sem pa ta vikend zvedel, da je planina na skali že aktivna in se da kupit sveže zadeve.
aplauz.gif

Ma ta sir se ni tisti tapravi za gurmane !!
Organizem zivali je se poln starega sranja in suhega futra - pocakaj se malo, da se malo bolj razcveti po planinah in potem kupi sir.
Jaz kupujem julija-avgusta (direkt na manjsi planini) in se potem stara do treh mesecev in gre potem v vakum ter nato nazaj v isto klet (skrinja je smrt).
Danes je zopet ponedeljek (zaprta gostilna
uf-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Nej ti bo, ko si glih štajerc, pa nimaš dnara za razviti zahod spoznavat. Vidiš, v socializmu je mladina cele Slovenije (a i šire) zastonj spoznavala lepote naše domovine. Zdaj pa so vam teli gnili kapitalisti še to ukradli. Vse je, sam dnarja ni.
evil.gif

hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Ma jaz sem to takoj ugotovu......k sm ga na pir povabu pa mi ni upu odgovorit k se je bal da bo mogu za rundo dat
evil.gif