Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Mora biti GPS?
Če ti je dosti GSM imam novega, v original embalaži za prodati:
http://www.dx.com/p/mini-multi...95#.VGCUG8kTXkc
Pa tu je najnižja cena, da ne iščeš preveč naokoli.
Dam po nabavni ceni.
Me je firbcal, pa sem ga naročil, zdaj pa ne vem, kaj bi z njim. Ti javlja lokacije ob premiku, lahko pokličeš/pošlješ sms in ti javi lokacijo, ima tipko sos in te pokliče na gsm, omogoča pogovor,...
Imam ga slab mesec. Rabljen tri ure. Natančnost odvisna od lokacije. od 20 do 150 metrov po moji izkušnji.
Nimam avta zanimivega za tatove (francoz).
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
A menjaš za nov OBD2 konektor, izvor isti, cena približno ista,...ga pa nisem mogel uporabljat ker imam prestar avto za ta protokol ki velja šele za dizle od leta 2001 česar pa na spletni strani ni pisalo
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
ksz...
Pozabi na te cunga lunga zadeve. Ko bos imel v garazi avto ti bo spraznil baterijo takoj, ker bo hotel loviti signal, a ga ne bo dobil. Priklop na aku ja, ampak... skratka, kdor vozi kaj eksoticnega in zazelenega naj ga zavaruje kasko in mirno. Vecino potamanijo profiji, ki vedo kako odpeljat avto pa magari ti iz bajte elegantno poberejo kljuce, ko spis. Skoda truda, ce mene kdo vprasa, razumem pa zakaj bi se zascitil. Se enkrat, kasko pa cao.
Citat:
Uporabnik PuskA pravi:
na strom kabl za crpalko za gorivo priklopis stikalo =)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
dejansko ni tok slaba ideja...ni nova...ni pa slaba...ker ko v minuti ne rata vzig kljub menjavi motornega racunalnika se marsikoga poloti panika...in odide
Žal imaš prekleto prav. To ti je isto kot, če te džanki ropa in ti grozi z nožem ter ga obvladaš in slučajno (dejansko, ne ''slučajno'') med prerivanje pade po stopnicah in umre. Si ga zelo verjetno naj.... Za povrh te potem po možnosti še sorodniki civilno tožijo.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Tudi če se to dela uradno je dokaj rizična varianta oz. lahko tisti ki to dela spravi sebe v resne tožbe . Pri profi rešitvah se pod nobenim pogojem "blokada" ne sme vključit med delovanjem motorja oz. vožnjo, torej legalna je samo rešitev za preprečitev zagona.