Počen zaslon NÜVI 1350T

Murn

Zelenc'
6. maj 2010
1
0
1
Pozdravljeni!

Garmin NÜVI 1350T mi je padel na tla, ob padcu je počil prvi (na dotik občutljiv) zaslon
bonk.gif
. Naprava še vedno deluje normalno. Sem klical na Garmin servis na katerem so mi rekli, da naprave ne popravljajo. Ponudili so mi izven garancijsko menjavo v kateri dobim novo napravo za pol cene, če vrnem staro. 100€ kolikor bi me to stalo, ni ravno malo.

Zato me zanima , kje bi dobil nov zaslon ali servis kjer bi mi napravo dejansko popravili?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Hmm.. Smola... Edino, če naletiš na kakšen pokvarjen Nuvi in menjaš LCD.
Samo je problem, da so vsi še v garanciji in pokvarjene vračajo na servis...

Je pa izven garancijska menjava cenejša za 90€ kot pa nakup ganc novega...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Jaz pri takih nakupih vedno vzamem podaljšano garancijo 3 leta, ki krije tudi take zadeve. Malo povprašaj na bolhi.

daltonix

Pripravnik
6. okt 2007
115
0
16
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz pri takih nakupih vedno vzamem podaljšano garancijo 3 leta, ki krije tudi take zadeve. Malo povprašaj na bolhi.

Podobno garancijo imajo v BB-ju, ampak, v zgoraj napisanem primeru (ker je navigacija prenosna naprava) plačaš lastni delež 33% oziroma najmanj 90€

I

Izbrisan uporabnik #488

Tvoj izdelek pa nekdo potem kupi kot refurbished
smile-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tvoj izdelek pa nekdo potem kupi kot refurbished
smile-1.gif

in vsi zadovoljni - on ker je poceni dobil novega, "novi" kupec, ker poceni kupil "novega", pa Garmin, ker je isto stvar prodal dvakrat - tole pa je win-win-win situacija (že rahlo diši pa kaki Čak Noris varianti - običajne so namreč "samo" win-win situacije)
evil.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Če ti naprava kljub počenemu zaslonu dela normalno potem si enostavno kupi samo navadno zaščitno prozorno folijo((za deset evrov jih dobiš 6), jo nalepi čez zaslon in bo kar ok.