Pocasi prihajajo dejstva o Stozicah.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
softi... men je vseno če ga izvolite... mi smo imeli podobnega jankoviča za župana... je investiral investiral in grabil...
zdej že tretji mandat nč ne investirajo, ker prejšnih investicij niso bli sposobni plačat... in je keš za tri mandate porabljen......

V Ljubljani delate zelo drago, priznam da se dela, ampak za 2 kratno ceno, medtem ko vam proračun manjšajo, seveda gre vse za zadolževanje....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Tako delajo tudi na javnih razpisih... kdo da več v džep..... ne iščejo najcenejšega in ustrezajočega izvajalca ampak kdo da več, (IZJEMA SO LE NJEGOVI SINČKI IN GOLOBČKI)...

Jure Krč je pustu pou miljona... prej je Jankoviča motilo šalabajzersko uničevanje lastnine za polaganje kablov (mnogo pritožb) občanov... po vplačilu donacije je imel proste roke, je blo kr naenkrat ok... in je vsem občanom zaprl usta....

predvsem pa projekti, ki se financirajo iz mol os 2 in večkrat predragi......

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.282
113
42
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
0
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Reku sm če se ne motim [censored]. Vsak se lahko zmoti. Aja edin Janša ne. Se oproščam

Sploh ni problema, samo naredi vsaj domačo nalogo, preden pišeš o imenih, firmah, lokalih... ker iskalniki
iščejo tudi po Alterju in rumeni tisk ne spi. Mimogrede butastemu raziskovalnemu novinarju sugeriraš
ugibanja in neresnice, oni pa to potem na papirju naprej iz preverjenih virov. Če nisi prepričan, si pač tiho, a ne.
Najbrž to tudi sam pričakuješ od drugih, kadar gre za tvoje ime.

Pa brez zamere.

Non taken

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
softi simpl... nlb noče krede dat.......... to je dost zgovorn podatek.... objekt sploh ni tolk vreden kot bo koštal... tuki neki ne štima..., se pa v medijih že pojavljajo govorice o predragi gradnji se že pojavljajo v medijih...

Da banka prav, da je vse skup rizično in da je vrednost objekta precenjena pove dosti...
Sicer se Jankovič ravno zaradi tega obrača na državo, medtem ko krčjio socialne pravice malce itd... naj bi ministrstvo za šolstvo prispevalo 20 miljonov..

ironično ane...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ni ironično, da je banka dala krede bavčarju, šrotu, binetu..

da je dala tebi in meni?

o gradnji je treba vedet nekaj dejstev, potem lahko govorimo o dragem in poceni. in ja, sem poslušal neke kalkulacije in so rekla-kazala in povsem nič otipljivega.

jankoviæ polni svoje žepe, ampak da nekaj raji. drugi so samo sebi filali. lj se deset elt pa bi se podrla sama vase. ampak jo en zoki resuje. in ja, z azdolzevanjem. ga ne odobravaš? kako pa odobravaš zadolževanje države, ali pa sebe osebno?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.735
6.505
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dejansko maš res! V firmi kateri delam sedaj je bila zgodba taka......zemljišča od MOL-a dejansko niso dobil prej preden niso z LJ živalskim vrtom podpisal pogodbe za 10let da ga bodo financiral......
In Jankoviæev sin ZOO prodaja hrano za žirafe? Ali na kakšen način se bo s tem denarjem okoristil?
confused-1.gif

Verjetno se je tega naučil v Domžalah, kjer je moral nad Mercator centrom v prvem nadstropju zgraditi novo knjižnico in tribuno za stadion, sicer mu županja ni dovolila graditi.
aplauz.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

Glede Tysona je pa zgodba itak jasna: on ima gotovino (bi bilo zanimivo od kje) ki jo jankovič tako rabi, zato je postal kako solastnik, za nagrado pa je dobil koncesijo za kazino. Nič novega, balkanska posla se nadaljujejo, z vedno manj sramu.

Hm, kdo je že dobil koncesijo? Jaz vem samo za eno ki so jo odvzeli zadnje čase, drugega nič....

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ja, kaj je sedaj, a ste ta spodn farbenblind? Finance so roza, številke so pa kar prave.

Gradbeništvo: a če delaš na pol-avtomatu se šteje, da si strokovnjak, ali kaj?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne piše "taspoden", ampak "ta spodn"

Po lastnih besedah si nekdaj bil pomožni bagerist. Kolikor mi je znano delajo pomožni bageristi s pol avtomatom "gor dvigneš, dol pade samo"

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..zdej vse razumem..

danes delam z avtomatom. pipaš ročke on pa dela. podobn k TV.

gradbeništvo je 'zanimiva' branža.

okol česa se pa sploh pregovarjava.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz

Na debato Jankoviæ:
To je res sposoben človek da je*be vse po vrsti in nikdo in nihče tega ne more ugotoviti na kak način
17758-icon_confused.gif

Sam osebno ga nism volil in ga tudi NE BOM me pa matra koliko je dobil od ULTRE ki je dobila razpis
in kot sm dobil podatek od kolega (je delu na projektu) je ta sistem plačevanja vožnje v busih čisto mimo glede na EU!

LP,S

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
meni je bolj zanimivo, d ani vplejal beograjski sistem. tam sem voziš free.

drugače pa ta urbana..je zakon. fino bo, k bodo vse mestne zadeve na to.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Ne vem zakaj noben ne omeni mestnega redarstva, ki je money making machine za vse kar se dela. Jankoviæ seje zadeve zelo domiselno lotil. Zmanjšal je število parkirnih mest (potopne kante, razširil zaprtje cest za pešče, ....) ljudje pa nimajo nič manj avtomobilov. Kar je bilo prej v centru sili na obrobje. Na obrobju so pa bloki in stolpnice. Glej ga zlomka kar na enkrat so se tam pojavili temnomodro-bordo pajaci ki so veselo začeli pisati listke avtomobilom parkiranim pred blokom ali stolpnico.
Dobr, ne!