Po-oralni poljub

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
...
Torej se vam po-oralni poljub drage/dragega gnusi ali ne?
...

Tudi meni ne.

Me pa (resno) daje firbec, kakšni so bili "službeni" argumenti vsesplošnega neodobravanja?
smile-1.gif
(Če so bili slišati kolikor toliko resno.)

Ja najbrž so imeli v mislih tako kot je napisal ynos - da si čisto moker okrog ust oz. da ima ženska polna usta.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam problemov s kiss-i po oralcu, če le noče francoza s polnimi usti, ali pa da ji še kaj teče iz njih. (nalašč sem tako napisal, zaradi nazornosti).
evil.gif

Se pravi sem ZA, če ni ekstremov.

Tako je
smile-1.gif

Med samim oralnim nama ni noben problem prešaltat iz dol na gor ali obratno... v "ključnem trenutku" pa ostaneva vsak pri svojih ustih, hehe..
grin1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nekatere ženske pa dejansko moti, če greš še ves moker okoli ust, direkt na francoza.

Sam si pa majstor.
cool-1.gif

Ti prav zavidam... toliko izkušenj kot maš ti, jih ima res malokdo....
shocked-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Men ni panike, sploh ne vem zakaj bi bilo.

lovelove ne seri spet z ynosom, ker zdrekaš glih vsako temo!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam problemov s kiss-i po oralcu, če le noče francoza s polnimi usti, ali pa da ji še kaj teče iz njih. (nalašč sem tako napisal, zaradi nazornosti).
evil.gif

Se pravi sem ZA, če ni ekstremov.

Tako je
smile-1.gif

Med samim oralnim nama ni noben problem prešaltat iz dol na gor ali obratno... v "ključnem trenutku" pa ostaneva vsak pri svojih ustih, hehe..
grin1.gif

No, tako ja. Sem že mislil, da sem edini s tem mišljenjem.
grin1.gif

Ni mi uspelo na tak fin način razložit. "Ključni trenutek".
tongue-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ni mi uspelo na tak fin način razložit. "Ključni trenutek".
tongue-1.gif
Z enim stavkom...zabluzil si....
grin1.gif

ON: Jaz osebno in moja ljubljena nimava nobeni zadržkov, vedno se prepustiva nagonu...

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Čikn ima prav. Ne drkaj povsod, prav neizvirn in nadležen si že.

ja kakšn naj pa bom, če je on neizviren in nadležen.....
rolleyes-1.gif

s tem, da ga ne pohvalim več tako pogosto kot nekoč, ker ga to moti.
Sedaj ga prvič po dolgem času in še kdaj ga bom. Sicer bolj po redko ampak ga bom, ker človek si zasluži pohvalo.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
...
Ja najbrž so imeli v mislih tako kot je napisal ynos - da si čisto moker okrog ust oz. da ima ženska polna usta.

Aha, ampak to že lahko pomeni, da ti druga oseba ni dovolj dobra (?) ... in jo s tem postaviš praktično v podrejeni, manjvreden položaj.
grims-1.gif
)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Aha, ampak to že lahko pomeni, da ti druga oseba ni dovolj dobra (?)

Jaz bi tako rekel kvečjemu, če eden od partnerjev ne bi hotel oralno zadovoljiti svojega partnerja (oz. bi se mi zdelo glupo). Če ti pa ni do lastnih produktov pa...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
htel ti je povedat da si papak ki s podjebavanjem zasvinja vsako temo in prav ima. Za kateri del rabiš dodatno obrazložitev?

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
smile-1.gif
Saj ravno v tem je catch - se ti ne zdi vsaj malo čudno, da bi nekomu (komurkoli) bilo (ali boh ne daj - moralo biti) do tujih produktov, tebi pa do lastnih ne?

P.S.: Saj, tudi če nekdo nima ravno polna usta, do svojih produktov prideš v vsakem primeru ...

Nazadnje urejeno:

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Georgie, se popolnoma strinjam s teboj. V kolikor partnerja in sebe v celoti sprejemaš, ni nobenih zavor (ok, razen higienskih) v spolnosti in tudi v tem primeru ne vidim nobenih zavor poljubiti partnerke polne spermijev. Sploh pa če partnerka te fenomenalno spolno zadovolji.

Ravno zavore v spolnosti so neproduktivne, ki vodijo v nesproščenost in temu posledično nekvaliteten spolni odnos

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Zavore gor ali dol, sprejemanje partnerja gor ali dol.

S polnimi usti se ne govori pri meni tudi ne poljublja pa se zgražajte.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Ravno zavore v spolnosti so neproduktivne, ki vodijo v nesproščenost in temu posledično nekvaliteten spolni odnos

To je res, ampak vsak v sebi nosi določene zavore, namišljene ali privzgojene..
Imaš punce, ki hočejo sexat samo v temi, nočejo ga vzeti v usta, analno sploh ne in podobno..
isto pri tipih, da ne bo pomote- samo da ga dajo na toplo pa konec..brez predigre-malo lizanja, pripomočki ipd...

so pa na drugi strani extremi- saj veste kakšni..tako da raje ostajam na zlati sredini..
evil.gif

aja pa higiena itak..no dobro, če je kakšen kviki nismo malenkostni...
grin1.gif

Nazadnje urejeno: