Plenilec Petrol grozi

javr

Guru
6. dec 2011
2.029
1.196
113
a piše kje za koliko € se gre? Pričakoval bi da je Petrol nekje objavil "delovanje tele pumpe nas košta 100.000€, zaslužimo pa z njo 90.000€, evo vam poročilo finančnega revizorja, zato zapiramo" in s tem odziv županov "ni problema - damo mi 10.000€ in naj bo pumpa še naprej odprta", a tega ni videti nikjer. Neskončno moraliziranje in protestne hoje čez prehod za pešce - to pa ja

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.022
4.426
113
a piše kje za koliko € se gre? Pričakoval bi da je Petrol nekje objavil "delovanje tele pumpe nas košta 100.000€, zaslužimo pa z njo 90.000€, evo vam poročilo finančnega revizorja, zato zapiramo" ...
Če se delaš neumnega in pričakuješ, da ne bo drug rekel: "90k? A ste vi nori, čist neoptimizirano, delavec stane max 3k, elektrika tolkintolk, voda tolk, ni šans da je 90k, banda prevarantska".

Kar vedno berem ko kak lokal podraži... ali pa se zapre... verjetno zaradi bogatije.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

Robert

Guru
21. jul 2007
2.693
529
113
Tolmin
Zakaj bi župani oziroma občine dodajale sredstva, da nekdo )mastno) služi ?
Mar ima Petrol in druge družbe samo eno poslovalnico ?
Je Petrol kaj vlagal v zadnjih desetletjih kaj vlagal v te objekte saj so vsaj po zunanjosti še vedno iz časov globoko v SFRJ in vsaj za meni poznane lahko trdim, da imajo rezervoarje iz tistih časov ?

Prebivalci Solčave, Kostela, Črnega vrha, Rovt,... bi se morali sprehajati pred najbolj dobičkonosnimi bencinskimi servisi in tam delati gužvo.