Ah isto kot volitve, vsi se nekaj kurchite naredite pa nič. Pač odjaviš tv z lepim dopisom da pač neboš plačeval pop tv sranje ker ga ne gledaš.
Bi hitro spremenili politiko.
Ja, ko bi pa dejansko lahko vsak program posebaj naročili, bi bila pa frka, ker bi vsi težili zakaj stane 5€. Izdajatelj programa pričakuje nek donos in ga bo dobil ali od 100.000 naročnikov v paketu ali pa od 1000, ki plačujejo samo za ta kanal.
ti kot pravnik, bi lahko sestavil dopis.
Sečko, je tisti 61 člen, ki prepoveduje operaterjem izdajanje programov rezultat zahteve EU, ali domače pameti?
Če je po EU zahtevi , mogoče je upanje.
Seveda gre, v ZDA je šlo že pred 20 leti, točno to kar si želiš - plačaš, je pa res, da je bilo na voljo med 20 in 30 programov.Da bi vsak program posebej izbiral itak ne gre. Bi pa komot šlo po nekih paketih. Npr. vsi švabsko govoreči skupaj. Kdor ne razume nemško, ne gleda nobenega. Vsi slovensko govoreči skupaj. Jaz ne gledam niti enega. Vsak ex jugo skupaj. Jaz ne gledam nobenega. Vsi dokumentarni skupaj, filmski skupaj,...
ti si to že storila domnevam
Ja, nazaj na navadno anteno in internet.
pa še pogajalske pozicije do TV hiš bi izgubili, saj sedaj vedno nastopajo s celotno maso naročnikov in tudi po moje je razlika ali enemu RTLu rečeš, da imaš 1.000.000 naročnikov, ali pa da njihov program gleda 15.000 naročnikov.
na navadni anteni ne vem, če še kaj lovi...ali?