Plazma ali LCD.....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
50" glih dobro leto nazaj kupljeno pomoje v kakem Merkurju oz. big bengu gledam enkrat mesečno.

Podn....še sam kak lcd je lohk slabši.
hysterical-1.gif

Lohk enkrat prepišem model, kdo jih je izdeloval končnega kupca boli k**** važno je da je zaendrek slika.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. u dnevni je Philips 9631... ene 3 leta star, pa je fajn zadeva.. bistveno boljsa od vsakega LCD srota..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Odvisno....50 PFP 5xxx ali 9xxx serije so bile dobre plasme, za to ceno seveda....samo ActiveControl ni ravno fajn, da je vključen pri vsebinah s podnapisi....
grin1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Kako je na sioltv-ju ne vem, ker nisem imel nikol pri njih IPTV, lahko pa povem, da slika na TX-P50V10 preko T-2 iptv in dvb-c izgleda zelo dobro (SD + HD programi). Celo youtube ni slab. Res sem bil presenečen. Sem mel prej 42" lcd od toshibe in šele sedaj vidim kako slabo sliko sem prej imel.

Zgornjo plazmo sem kupoval predvsem zaradi HD, povečini 1080p vsebin + xbox 360. Da za moje oko lepo izgledajo tudi sd vsebine je samo bonus.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
no da še jaz dodam svoj "piskr"... TVji in vse okrajšave, ki pašejo zraven, so mi španska vas. Pač me zadeva nikol ni tok zanimala, da bi se poglobil. Je pa tudi res, da sem imel do sedaj tv na sobno anteno;-)

glede na to, da se v kratkem selim, bi to izkoristil kot priliko za zamenjavo. V novem stanovanju imam T2, bi pa želel na tvju imeti tudi povezavo z računalnikom za gledanje filmov. zaenkrat se nekako nagibam k plazmi (po pravici povedano zaradi cene) in gledam nekje v rangu do max 600 €. Kaj izbrati? Kaj priporočate? a so sploh kakšne bistvene razlike v tem cenovnem razredu, da bi se lahko ob nakupu z.a.j.e.b.a.l?

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
upam da zadnje vprašanje: bom lahko s to E varianto gledal celotno programsko shemo T2 al samo slo programe?

i know, I'm pain in the ass
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
:D

dvb-t nima veze z iptv, ki ga imaš ti. Lahko gledaš vse, saj si odvisen od STBja, ki ga imaš.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Gledal bos vse lahko..

Ce bi imel pa kabelsko, ki oddaja nekaj kanalov v digitalnem nacinu, bi potreboval pa DVB-C..