Player za chromecast

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pozdravljeni,

kateri player je se vredu za chromecast?

VLC se ne poveze.

Lp

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
PC

Imam Eset morda blokira VLC ampak ne najdem v nastavitvah kje bi ga spustil skozi pozarni zid.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.019
-373
113
uf, dvomim, da je tukaj požarni zid vmes.

a ikono ti kaže v VLC? je chromecast in pc na istem omrežju?

pripočam plex ali emby. oba ima zastonj playerje. Si urediš knjižnico in špila.

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Ne kaže ikone. Ravno v tem je problem. Piše poteka preiskovanje in ne najde.

Vse je na istem omrežju. Če uporabim chrome brskalnik se lepo poveže ampak to ni to se pri večjih zadevah zatika=)

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Izklopi ESET za vsak slučaj. Tudi jaz ga imam, pa mi VLC normalno dela, pa nisem nič nastavljal v ESETu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.019
-373
113
Ne kaže ikone. Ravno v tem je problem. Piše poteka preiskovanje in ne najde.

Vse je na istem omrežju. Če uporabim chrome brskalnik se lepo poveže ampak to ni to se pri večjih zadevah zatika=)

a iz telefona ti normalno dela? lahko probaš google photo recimo...

a preko telefona se ti normalno poveže v google home aplikacijo (ki je za nastavljanje chromecasta)...

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Android vse ok.

Samo iz PC ne gre. Zato iscem nek drug player namesto VLC.

Ce je pa kdo ze imel podoben problem pa nasvet za resitev.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.019
-373
113
sej pravim... probaj plex ali emby.

vlc dej ga odinstaliraj pa še enkrat instaliraj.

matej1990

Fizikalc
14. feb 2020
468
110
43
Priporočam Airflow. Enostaven za uporabo in dela v nulo s Chromecastom. Tudi podnapisi delajo tako kot morajo. Program ima tudi app za Android, ki služi kot daljinec in lahko urejaš povezovanje, upravljanje, podnapise,... Res super narejeno!

Z VLCjem sem imel tudi sam težave. Povezovanje je delovalo, ampak ni bilo vedno podnapisov, včasih ni predvajalo videa,...

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.185
490
83
Priporočam Airflow. Enostaven za uporabo in dela v nulo s Chromecastom. Tudi podnapisi delajo tako kot morajo. Program ima tudi app za Android, ki služi kot daljinec in lahko urejaš povezovanje, upravljanje, podnapise,... Res super narejeno!

Z VLCjem sem imel tudi sam težave. Povezovanje je delovalo, ampak ni bilo vedno podnapisov, včasih ni predvajalo videa,...
Ali airflow normalno predvaja dvd ripe = video_ts mapo? Plex vem, da mi ni delal in me je potem minilo...

matej1990

Fizikalc
14. feb 2020
468
110
43
Predvaja sicer jih, ampak ne vidi mape kot eno celo. Vidi le posamezne .vob fajle v mapi. Tako da ni ravno idealno za predvajanje takšnih ripov.
VOB.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn