Playa

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...bila je sobota, lep sončen dan...nekje okrog 13 ure...ko se 4 članska družina naveliča nakupovanja in hoje po BTC se odloči za eno drinkico...po glasovanju šibica vrže na Playo....se lepo zunej usedemo....čakamo 10 minut ,da nas pridejo vprašat kaj želimo.....pride tip, pobere naročilo in gre....čakamo 10 minut da dobimo....ko nam raztala ugotovimo, da manjka kava in en sok....med čakanjem kave, ugotovimo da je kozarc za sok umazan...pošljemo 9 letnega otroka da zamenja....pride nazaj in po pregledu ugotovimo da je tudi "novi" masten in umazan....po 15 minutah čakanja na kavo, ustanem vzamem umazan kozarec in stopim v prostor....ko povem da je tudi drug kozarec umazan, kelner zavije z očmi zapiha in zamenja....skuliran in z mirnim glasom vprašam kako je mojo kavo,ker čakam že 15 minut...ta isti kelner zarenči, me nadere da imajo gužvo in če mi kej ne paše "GREM LAHKO DRUGAM"
13.gif

brez besed se obrnem, grem do mize, rečem družini da ustanejo in da gremo....so me čukast gledal ampak so me razumeli ko sem jim povedal....naročili smo 2x naravni pomarančni, 2x kava z smetano, 1x borovničev in 1x radenska....

presenečen sem nad takim obnašanjem...al imajo polno rit al se ne znajo it biznisa
confused-1.gif

mene uglavnem tam NIKOLI več ne vidijo
zmaga.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.145
3.196
113
Takih gostiln se v LJ kar precej najde da ne boš še kje presenečen

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
A si mel člansko kartico Alterja s sabo? Se mi je zdelo, da ne ...

ON: žalostno, toda resnično ... tko je v Ljubljani. Pri nas na gorenjskem me še nikol niso razočarali ...

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
...ta isti kelner zarenči, me nadere da imajo gužvo in če mi kej ne paše "GREM LAHKO DRUGAM"
13.gif
A? Nadrl te je
shocked-1.gif

in ti si se obrnu in šu stran?

Ma bi mu tako sceno naredu da si bi zapomnu ta dan
10.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.343
7.094
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
...ta isti kelner zarenči, me nadere da imajo gužvo in če mi kej ne paše "GREM LAHKO DRUGAM"
13.gif
A? Nadrl te je
shocked-1.gif

in ti si se obrnu in šu stran?

Ma bi mu tako sceno naredu da si bi zapomnu ta dan
10.gif
saj nekaj scene je že postavil z odprtjem te teme. Če bomo precej aktivni, bo hitro na vrhu zadetkov googla in potem jo mogoče celo kdo od šefov vidi. No mogoče je tudi njim vseeno(kao došlo tako prošlo)

Sicer pa kwa: al bi ti rad preživnino plačeval?
Poglej kakšna gostje so na tistem linku lajf....
nekako imam občutek da od 18-25, nekateri pogojno do cca 30. Ti pa z 9 let starim otrokom, ti pa tudi najbržž 30+. Take še v kratohwila ne spustijo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Kr eno razpredanje pa to pa un pa..., čist preprosto, prou si naredu, jst bi isto. Lokalov je vsak dan več in zato delajo sami šalabajzerji in dijaki al pa še to ne, obnašanje olika je pa temu primerna. V lokalu tko usak dobi šiht, ni važno kakšen je, še mal pa bo folk prstopu do tebe vs smrdeč, umazan, raztrga...pa ni daleč od tega, marskerga sm že ornk zavohal, pa ne sam izpod pazduhe, tud noge so mu denfale. Sej ne rečem težko tok pa tok ur, sam usen, neki se pa da nardit, al pa pač tazga ne zaposliš, k nubenmu glih ne sede pridt jest, pa da zavoha majstra. Nazadne se mi je to zgodl v via boni, sami škorčki pa en bl smrdel k drug, v glavo so bli pa tok skurjeni k da bi zulekl 2g beuga. Svaka šast šefom, oz še večija študentkom, da jim rata obdržat šiht. Al pa šefi drge nimajo, kot da zaposlijo usak drek k gre mim, ker primanjkuje folka za nategvat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
To je pač zato ker se zaposljuje študentarijo ki se ji jebe do tokia in nima pojma o delu. Sploh ne štejem več kolikokrat se mi je zgodilo da sem dobil napačno naročilo, četudi je bilo naročilo samo jabolčni sok in kokta...... sta prispela dva jabolčna
smile-1.gif
nekajkrat, v študentskih časih, tudi napačen obrok.

Takrat se nisem sekiral, bon je itak stal 2 € ali manj, zdaj nimam več potrpljenja za to.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.702
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
, v glavo so bli pa tok skurjeni k da bi zulekl 2g beuga.

U bistvu si zadel bistvo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa kwa: al bi ti rad preživnino plačeval?
Poglej kakšna gostje so na tistem linku lajf....
nekako imam občutek da od 18-25, nekateri pogojno do cca 30. Ti pa z 9 let starim otrokom, ti pa tudi najbržž 30+. Take še v kratohwila ne spustijo
evil.gif
Preživnino
confused-1.gif

Glede 30+, res je malo nerodno hodt z tolkimi cm okrog (od kje me poznaš) pa da zadeva opleta v hlačnici (sploh je jeba poleti)
evil.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Kr eno razpredanje pa to pa un pa..., čist preprosto, prou si naredu, jst bi isto. Lokalov je vsak dan več in zato delajo sami šalabajzerji in dijaki al pa še to ne, obnašanje olika je pa temu primerna. V lokalu tko usak dobi šiht, ni važno kakšen je, še mal pa bo folk prstopu do tebe vs smrdeč, umazan, raztrga...pa ni daleč od tega, marskerga sm že ornk zavohal, pa ne sam izpod pazduhe, tud noge so mu denfale. Sej ne rečem težko tok pa tok ur, sam usen, neki se pa da nardit, al pa pač tazga ne zaposliš, k nubenmu glih ne sede pridt jest, pa da zavoha majstra. Nazadne se mi je to zgodl v via boni, sami škorčki pa en bl smrdel k drug, v glavo so bli pa tok skurjeni k da bi zulekl 2g beuga. Svaka šast šefom, oz še večija študentkom, da jim rata obdržat šiht. Al pa šefi drge nimajo, kot da zaposlijo usak drek k gre mim, ker primanjkuje folka za nategvat.

Kaj si pa ti vleku preden si to pisal?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Takih gostiln se v LJ kar precej najde da ne boš še kje presenečen

zanimivo, da je ta problem dejansko dosti bolj opazen v lj kot kje drugje, podobno v restavracijah, pa niti ni zaposlena sama študentarija
wink-1.gif
v lj je en drug "problem" da se take in podobne službe relativno lahko dobi, in vse preprosto boli kita, ker lahko gre že jutri drugam kelnarit

je kar malo težko delat z ljubljančani (pač v tem rangu služb) ker jim enostavno ni mar za nič, 2x kihne pa 1 teden bolniška
grin1.gif