Plavanje

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Čez zimo imam namen izpopolniti svoje (ne)znanje plavanja. So kaki tečaji na voljo, recimo na relaciji KR- LJ?

Bazen KR? DIF? Eniver else?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ravno danes je v reviji Polet ponudba za Poletov 4 mesečni trening plavanja v ljubljanskem Tivoliju, z učenje in celo videoanalizo. Tudi sam razmišljam o tem, čeprav se že sam matram z letno karto.

Drugače je pa tečajev zelo veliko v raznih plavalnih šolah.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sem videl v Poletu, ja... ampak to je preveč izpostavljeno. Jaz bi to zase.

priznampa da plavam bolj slabo
redface-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dve leti nazaj sem se jaz še utapljal, ko se samo poskušal plavati kravl. A vztrajna vaja dela ... no ja, od mojstra sem pa še daleč.
hysterical-1.gif
Takole, plavanje se vedno da izpopolnit, če je le volja. Ni to samo mahanje z rokami in nogami.

Probaj tole, če se ne motim, si Gorenjc, bo Kranj boljši zate, Ljubljana je itak ena sama velika gužva.
http://www.pklub-triglav.si/Db/pkdb_upload/razpisi/vab_odr2010.pdf

Sicer pa Google pravi:
plavalna šola odrasli kranj
grims-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Na hitr: pejte u Kranj
smirk-1.gif
sploh če mislte sami plavat.

Sm iz LJ in ne j. 5% dif-a, kodeljevega, tivolija. Pač ker sm tm 18 let treniral rabm plac da lahko celo plavam. Tako da se letos vozmo lepo parkrat na teden v Kranj
smirk-1.gif

+sezonska za bazen v Kranju je pocen
smirk-1.gif

BTW: je kej članek iz Poleta na netu?? Da vidm kakšno toplo vodo prodajajo in nategujejo ljudi. Videonaliza pride v poštev pr tekmovalnem plavanju, kjer malekosti rešuješ, pa še to je včasih mimo. Za rekreacijo je pa če posplošim zgrešeno, ker se da z drugim pristopom več naučit..

Če bo kdo rabu kkšne čist osnovne nasvete, ki pa že čudo pr nemu naredijo k slabo plava nej sam pove. Mamo forum da se menmo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Proti KR orbitiram, ja
smile-1.gif

Res bo za pogledat, kako je na tem bazenu. Če se ne motim še sindikat neke karte zrihta
grims-1.gif

CupraR, nasvete kar tu napiši, so vedno dobrodošli
zmaga.gif