Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zanima me ali kdo ve, kake so točne dimenzije plastičnih 1000l cistern na paleti. imam 2 dolžinska metra, 106 širinski cm, v višino ni panike in me zanima ali spravim dve v te dimenzije.
V naši firmi so cisterne povratna embalaža, žal. V njih dobivamo dodatke za beton, tko da jih enostavno prečrpamo, ko potrebujemo dodatek, torej nič povezovanja. Ventil in pokrov sem pa slikal, venar nimam kabla od telefona s seboj. Bom slike prilepil zvečer, ko se vrnem domov, če nebo kdo že prej prilepil.
zapičil sem se v nekaj, nisme pa preveril vse prej. potem sem pa še slabo načrtoval.
vprašanje off
koliko je kubik betona za temelje ograje in kako je s prevozom. okolica lj. k nam vozi žurbi, sector, včasih en tretji. (balic). gre pa v hrib lahko 6,5 do 7 kubikov in 4 akse.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.