Plastičen kanal - kako odpreti?

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
79
28
Ozko blendo dvigneš s šraufcigrom (je na klik) in pod njo boš verjetno našel dva vijaka. Ko to odviješ bo stranska blenda padla dol.

• Všeč mi je
Reactions: mtl

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.618
718
113
Ozko blendo dvigneš s šraufcigrom (je na klik) in pod njo boš verjetno našel dva vijaka. Ko to odviješ bo stranska blenda padla dol.
Ko odstranil ozko blendo, bo lahko dvignil pokrov kanala, brez da bi poškodoval.

Če se ga bo lotil najprej stran cukat, samo ga bo 100% poškodoval.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.091
628
113
Naj razreže ta kanal pa v trgovino po nov meter kanala in to takega da ga bo z lahkoto odpiral in zapiral..... Lahko kupi dva metra, en meter za treniranje drugi meter pa potem uporabi da pospravi kable.

• Haha
Reactions: Samo Svoj

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.635
360
83
Kras
www.mtl.si
Tole je zdaj sila napeto....

Mtl..si že uspel odpreti? Ali čakamo na naslednjo sezono :cool:
Čakam poletje. :evil:

Ne, nisem še imel odveč časa, da se spet spravim na to. Imam druge nujne zadeve za uredit. Ko bom pri času, bom odprl. Ampak da je vsaj 10 stopinj, ker vem, kako plastika odleti, ko je mrzlo ;).

Naj razreže ta kanal pa v trgovino po nov meter kanala in to takega da ga bo z lahkoto odpiral in zapiral..... Lahko kupi dva metra, en meter za treniranje drugi meter pa potem uporabi da pospravi kable.
A misliš, da se mi da potem še vse te luknje vrtat in odklapljat/priklapljat nazaj kable. :eek: :p

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.091
628
113
:p Čakam poletje. :evil:

Ne, nisem še imel odveč časa, da se spet spravim na to. Imam druge nujne zadeve za uredit. Ko bom pri času, bom odprl. Ampak da je vsaj 10 stopinj, ker vem, kako plastika odleti, ko je mrzlo ;).

A misliš, da se mi da potem še vse te luknje vrtat in odklapljat/priklapljat nazaj kable. :eek: :p
Katrere kable bi pa odkljaplal? Odrežeš zgornjo stranico kanala kolikor imaš kablov in to je to. Komentiram fotografijo ki si jo prilepil. Kanal pripraviš in ga "zapelješ" pod kable. Mogoče ga ne bi bilo potrebe celo pritrjevati ker bi ga držali kabli. Bom pogledal fotografijo še enkrat ko bom imel bolj bistre oči, sedaj je še prezgodaj. :p (Sem enega smeška nekam prilepil pa ga ne najdem kje je pristal, :rolleyes::sprasujemse:)

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.056
72
48
Čakam poletje. :evil:

Ni treba čakat na toplejše čase. Sem ti naredil 2 sliki, kako gre to pri meni dol.

20241203_210357.jpg

20241203_210426.jpg

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.635
360
83
Kras
www.mtl.si
  • Haha
Reactions: mistique