Ko odstranil ozko blendo, bo lahko dvignil pokrov kanala, brez da bi poškodoval.Ozko blendo dvigneš s šraufcigrom (je na klik) in pod njo boš verjetno našel dva vijaka. Ko to odviješ bo stranska blenda padla dol.
Seveda ni isti - en je mtlov, drugi pa lukatov. Zna pa biti, da sta enaka. Al pa tudi ne …To ni isti pokrov, kot na oni sliki zgoraj.
Ala smo pametni danes!Seveda ni isti - en je mtlov, drugi pa lukatov. Zna pa biti, da sta enaka. Al pa tudi ne …
Zrak bo preusmerila burja je rekel nemenabijat !Saj nad njim je razsmernik ki se ob soncu lepo hladi z ventilatorjem. Samo zrak preumseris navzdol
Čakam poletje.Tole je zdaj sila napeto....
Mtl..si že uspel odpreti? Ali čakamo na naslednjo sezono
A misliš, da se mi da potem še vse te luknje vrtat in odklapljat/priklapljat nazaj kable.Naj razreže ta kanal pa v trgovino po nov meter kanala in to takega da ga bo z lahkoto odpiral in zapiral..... Lahko kupi dva metra, en meter za treniranje drugi meter pa potem uporabi da pospravi kable.
Katrere kable bi pa odkljaplal? Odrežeš zgornjo stranico kanala kolikor imaš kablov in to je to. Komentiram fotografijo ki si jo prilepil. Kanal pripraviš in ga "zapelješ" pod kable. Mogoče ga ne bi bilo potrebe celo pritrjevati ker bi ga držali kabli. Bom pogledal fotografijo še enkrat ko bom imel bolj bistre oči, sedaj je še prezgodaj. (Sem enega smeška nekam prilepil pa ga ne najdem kje je pristal, )Čakam poletje.
Ne, nisem še imel odveč časa, da se spet spravim na to. Imam druge nujne zadeve za uredit. Ko bom pri času, bom odprl. Ampak da je vsaj 10 stopinj, ker vem, kako plastika odleti, ko je mrzlo .
A misliš, da se mi da potem še vse te luknje vrtat in odklapljat/priklapljat nazaj kable.
Čakam poletje.
Ni treba čakat na toplejše čase. Sem ti naredil 2 sliki, kako gre to pri meni dol.Čakam poletje.
Ne, nisem še imel odveč časa, da se spet spravim na to. Imam druge nujne zadeve za uredit. Ko bom pri času, bom odprl. Ampak da je vsaj 10 stopinj, ker vem, kako plastika odleti, ko je mrzlo .
A misliš, da se mi da potem še vse te luknje vrtat in odklapljat/priklapljat nazaj kable.
Hvala, to je to, kar sem potreboval.Ni treba čakat na toplejše čase. Sem ti naredil 2 sliki, kako gre to pri meni dol.
Poglej priponko 95163
Poglej priponko 95164
Bom za vikend probal, da končam to napetost.Kok napeta téma. Komaj čakam poletje Resno!
Nič ne bo.Hvala, to je to, kar sem potreboval.
Jaz sem pa od spodaj/zgoraj in iz leve strani odpiral, zato se ni hotel premakniti.
Bom za vikend probal, da končam to napetost.